Σάββατο, 25 Ιανουάριος 2020 12:00

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Γεμάτο ντέρμπι είναι το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στη Μπουντσελίγκα το Μπάγερν - Σάλκε, ενώ στην Ιταλία έχουμε ματς - "φωτιά" όπως το Ρόμα Λάτσιο και Νάπολι - Γιουβέντους.

Το τελευταίο ζευγάρι τα προηγούμενα χρόνια ήταν μονομαχία με φόντο τον τίτλο. Φέτος η Νάπολι είναι απογοητευτική και απέχει 27 ολόκληρους βαθμούς από τη Γιουβέντους, που φιγουράρει στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν κατρακυλήσει στην 11η θέση.

Επιπλέον η Νάπολι προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο Καμπιονάτο. Η Γιουβέντους υπερέχει σε ποιότητα, σε ψυχολογία, αλλά και στους πάγκους. Πιστεύουμε ότι ο Σάρι θα πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Στο ελληνικό ντέρμπι η ΑΕΚ μπορεί να είναι τρίτη και ο Ολυμπιακός πρώτος και αήττητος, αλλά σε τέτοια παιχνίδια η φόρμα μερικές φορές πάει.. περίπατο. Πάντως και η Ενωση με τον Καρέρα στον πάγκο δείχνει σε καλό φεγγάρι και θα έχει και το αβαντάζ της έδρας.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάνε στο ΟΑΚΑ χωρίς τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής Σεμέδο, ο οποίος είναι τιμωρημένος και η άμυνά τους θα νιώσει απειλές. Αμφότερες οι ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και το αμφίσκορο είναι καλύτερο από ότι να ψάξουμε για σημείο.

Ιδια επιλογή και στο Μπάγερν - Σάλκε με τη διαφορά ότι εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η απόδοση είναι στα... πατώματα (1.16). Η Σάλκε είναι ανταγωνιστική φέτος και μπορεί να σκοράρει στο Μόναχο ώστε να επιβεβαιωθεί το γκολ - γκολ. Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε και στο Εσπανιόλ - Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη και το αμφίσκορο προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Σε Ισπανικό ματς δεν μπορείς να προσπεράσεις αυτή την απόδοση. Στην Ιταλία το γκολ - γκολ έχει εμφανιστεί στο 60% των αναμετρήσεων και στο Πάρμα - Ουντινέζε είναι πολύ πιθανόν να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Τέλος στην Τουρκία τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι στην Πόλη ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι με την ώθηση του κόσμου μπορούν να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο 2.10 ποντάρουμε στο μεγάλο όνομα του ζευγαριού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

457. Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο G.G. 2.00

562. Φενερμπαχτσέ - Μπασακσεχίρ 1 2.10

567. Μπάγερν - Σάλκε G.G. 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

903. Πάρμα - Ουντινέζε G.G. 1.75

942. ΑΕΚ - Ολυμπιακός G.G. 1.93

949. Νάπολι - Γιουβέντους 2 1.95