Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2020 12:47

Στο... Πι και Φι: Σε φόρμα η Λα Κορούνια, ώρα νίκης για Γουέστ Χαμ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Σε φόρμα η Λα Κορούνια, ώρα νίκης για Γουέστ Χαμ

 

Καλημέρα σας. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Γουέστ Χαμ με την Μπράιτον.Οι γηπεδούχοι είναι οριακά (στην ισοβαθμία) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η Μπράιτον βρίσκεται μόλις στο +2 από τις τρεις τελευταίες θέσεις και θα επιδιώξει να μην ηττηθεί.

Πρόκειται δηλαδή για ένα "εξάποντο" παραμονής, αλλά οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και έχουν το αβαντάζ της έδρας. Η Μπράιτον σε 12 εξόδους έχει νικήσει μόλις δύο φορές και ήρθε η ώρα για την Γουέστ Χαμ να επιστρέψει στις νίκες ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Την ίδια ώρα, η ασταμάτητη Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον. με τον άσο στο 1.25 και το διπλό στο 9. Κάποια στιγμή θα σπάσει το αήττητο της πρωτοπόρου, αλλά δεν κοντράρεις την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία αυτή την εποχή. Μπορούμε όμως να ποντάρουμε στο αμφίσκορο, μιας και η Σαουθάμπτον βρίσκει δίχτυα το τελευταίο διάστημα και η Λίβερπουλ άνετη πλέον βαθμολογικά επιτρέπει ευκαιρίες. Το γκολ - γκολ πληρώνει καλύτερα από το όβερ 2,5.

Ιδια επιλογή και στο Αταλάντα - Τζένοα, όπου και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Αταλάντα προέρχεται μάλιστα από το ιστορικό 7-0 εκτός έδρας επί της Τορίνο και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η Τζένοα ψάχνει βαθμούς για την παραμονή και θα βγει στην επίθεση για να σκοράρει.

Στην Β' Ισπανίας, η ομάδα που κλέβει τις εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα είναι η Λα Κορούνια. Με πέντε σερί νίκες βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα μπει με τη ψυχολογία στα ύψη στο σημερινό ματς με τη Λας Πάλμας. Η τελευταία έχει ξεμείνει από... επιθετικούς, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει μόνο μια νίκη. Φόρμα, ψυχολογία και έδρα μας ωθούν στη Λα Κορούνια.

Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και τον άσο της Βιγιαρεάλ στην Πριμέρα, με αντίπαλο την Οσασούνα. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είναι αξιόπιστο στην έδρα του και θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν αξιόλογη πορεία, αλλά θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες.

Στη Σούπερ Λίγκα, όπου ξεχωρίζει το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, ο Αστέρας θα υποδεχτεί στην Τρίπολη τον Παναιτωλικό, με τους μπουκ να προσφέρουν φαβορί τους Αρκάδες (1.65). Η εικόνα των δύο ομάδων ωστόσο και τα πρόσφατα παιχνίδια δεν δικαιολογούν τις αποδόσεις.

Ο Παναιτωλικός ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η νίκη επί του Αρη επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο. Επιπλέον "καίγεται" για βαθμούς, όντας στην προτελευταία θέση. Εχει αξία η κόντρα με το Χ2 της ΔΕ να προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

491. Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 1 2.45

494. Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον G.G. 1.80

575. Λα Κορούνια - Λας Πάλμας 1 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

809. Αταλάντα - Τζένοα G.G. 1.77

829. Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός Χ2 ΔΕ 2.00

842. Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 1 1.70