Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 13:28

Στο... Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και δύο διπλά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Γερμανία, Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ μετά τη μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Ντόρτμουντ θέλει να νικήσει την Ουνιόν ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μπει στο γήπεδο με τη ψυχολογία στα ύψη και την ώθηση της κερκίδας. Εντός έδρας φέτος βέβαια είναι απογοητευτική, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν φημίζονται για τις εκτός έδρας επιδόσεις τους (ένα διπλό σε δέκα ματς).

Το κίνητρο μας ωθεί στα αριστερά. Η ομάδα της Βρέμης απέδειξε άλλωστε μεσοβδόμαδα ότι έχει ποιότητα και δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά.

Η Ντόρτμουντ, που έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο, είναι εντυπωσιακή στο πρωτάθλημα και με την προσθήκη του Χάαλαντ σκοράρει κατά ριπάς. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ στο Λεβερκούζεν, αλλά πρέπει να κερδίσει για να μείνει σε τροχιά τίτλου. Στο 2.05 ποντάρουμε την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί την Αλάνιασπορ που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είναι αξιόπιστοι στην έδρα τους (7-1-1) και έστω και δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην Ισπανία, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο πέταξαν εκτός κυπέλλου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την Κυριακή στο ντέρμπι των Βάσκων. Ενα ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, αλλά εκτιμάμε ότι η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι και έχει το γκολ σε αντίθεση με την Μπιλμπάο. Επιπλέον η Αθλέτικ εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη σε 11 αγώνες.

Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και το διπλό της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις. Η παρέα του Μέσι θέλει να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό της Πέμπτης, ενώ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, όντας δεύτερη και στο -3 από τη Ρεάλ.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο η Ιντερ έχει τον πρώτο λόγο, αφού διαθέτει περισσότερες λύσεις από τη Μίλαν και έχει μόλις μια ήττα σε 22 αγωνιστικές. Ετσι διεκδικεί τον τίτλο απέχοντας 3 βαθμούς από τη Γιουβέντους.

Στον αντίποδα, η Μίλαν είναι στην 8η θέση με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Στα αξιοσημείωτα και η προϊστορία με τη Μίλαν ως τυπικά φιλοξενούμενη να έχει μόλις μια νίκη στους τελευταίους 14 αγώνες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

488. Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερ. 1 1.95

564. Φενερμπαχτσέ – Αλάνιασπορ 1 1.73

569. Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ 2 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

909. Σοσιεδάδ – Αθλ. Μπιλμπάο 1 2.02

961. Ιντερ – Μίλαν 1 1.90

963. Μπέτις – Μπαρτσελονα 2 1.72