Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2020 13:30

Στο... Πι και Φι: Ονειρα τίτλου η Σεν Γκάλεν, διπλό η Πόρτο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ονειρα τίτλου η Σεν Γκάλεν, διπλό η Πόρτο

Καλημέρα σας. Να μπει σφήνα σε Βασιλεία και Γ. Μπόις, που παραδοσιακά κατακτούν το πρωτάθλημα στην Ελβετία θέλει φέτος η Σεν Γκάλεν, η οποία κερδίζει μέχρι σήμερα τις εντυπώσεις και γιατί όχι να μην... κερδίσει και τον τίτλο.

Αν συνεχίσει έτσι το όνειρο μπορεί να βγει αληθινό, καθώς μετά από 21 αγωνιστικές ισοβαθμεί στην κορυφή με την Γ. Μπόις και έχει ξεφύγει 5 βαθμούς από τη Βασιλεία.

Η Σεν Γκάλεν μετρά έξι νίκες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να περάσει και το εμπόδιο της Λουκέρνης, η οποία είναι στην 6η θέση και στην έδρα της έχει απολογισμό (4-2-4). Φόρμα, κίνητρο και ψυχολογία δείχνουν διπλό.

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο νίκησε την πρωτοπόρο Μπενφίκα και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Για να έχει αντίκρισμα όμως η νίκη, θα πρέπει να περάσει αύριο και από την έδρα της Γκιμαράες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Πόρτο υπερέχει σε ποιότητα, έχει ηθικό και γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.

Στη Γερμανία, η Χοφενχάιμ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τη Βόλφσμπουργκ που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν το τρίποντο και να μείνουν κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην Αγγλία η Λίβερπουλ δεν έχει... αντίπαλο και φιλοξενείται από την ουραγό Νόριτς. Η διακοπή που μεσολάβησε σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα στους πρωτοπόρους λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφορά από τον δεύτερο, ίσως φανούν σήμερα.

Η Λίβερπουλ βέβαια δύσκολα κοντράρεται, μπορούμε όμως να ποντάρουμε στο να σκοράρει η Νόριτς και να επιβεβαιωθεί έτσι το αμφίσκορο, μιας και η Λίβερπουλ πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μείνει στο... μηδέν.

Το γκολ - γκολ θα είναι η επιλογή μας και για το ζευγάρι Σεβίλλη - Εσπανιόλ. Η πρώτη θέλει τη νίκη για το Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη ψάχνει βαθμούς για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα τον τελευταίο καιρό και σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο.

Ψηλά προσφέρεται και το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με 11άδα ανάγκης.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει όμως μια πειστική νίκη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

491. Χοφενχάιμ - Βόλφσμπουργκ 1 2.35

557. Λάρισα - ΠΑΟΚ όβερ 2,5 2.00

576. Νόριτς - Λίβερπουλ G.G. 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

875. Σεβίλλη - Εσπανιόλ G.G. 1.95

919. Λουκέρνη - Σεν Γκάλεν 2 2.08

956. Γκιμαράες - Πόρτο 2 1.87