Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 13:20

Κερδίζει η Σάντερλαντ, η ΑΪΚ το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έκλεισε με θετικό πρόσημο, ενώ ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο κουπόνι με τις πρώτες «μάχες» για τα προημιτελικά σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Λίγες οι επιλογές που μας δίνει το κουπόνι της Δευτέρας, δε λείπουν, όμως, οι ευκαιρίες που διατηρούν «ζωντανό» το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

 «Άσσοι» από Αγγλία και Σουηδία

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου από τη Πρέμιερ Λιγκ και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.25 στον αγώνα Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ. Οι «μαυρόγατες» έχουν πάθει «μπλακ-άουτ» στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, στα οποία μετρούν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, στο -4 από τη γραμμή σωτηρίας. Όμως, με σημερινή νίκη πλησιάζουν στο -1 από τη 17η Γουέστ Μπρομ, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα και θα τις στηρίξουμε, ποντάροντας στο μεγάλο βαθμολογικό τους κίνητρο, απέναντι στα «σφυριά» που είναι πιο… άνετα βαθμολογικά.

Συνέχεια με Σουηδία και το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και την Γκέτεμποργκ, στο οποίο επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.10. Η ΑΪΚ φέτος έχει την πιο πλήρη ομάδα των τελευταίων ετών και θεωρείται από τα σουηδικά ΜΜΕ ίσως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απέναντι στη «μισητή» Γκέτεμποργκ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, με το γήπεδο να αναμένεται να είναι κατάμεστο, και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θέλοντας να αποδείξει από νωρίς ότι δίκαια θεωρείται το φαβορί.

Με το μυαλό στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

Από το Μπάσκετ, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου στο οποίο θα πάμε με τον Κολοσσό με χάντικαπ +22.5 πόντους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι από αυτά που όλα κρίνονται από τις ορέξεις του ισχυρού. Ο Κολοσσός ταξίδεψε στην Αθήνα για να παίξει χωρίς άγχος γιατί ξέρει το αποτέλεσμα εκ των προτέρων και δεν κινδυνεύει βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλά και δεν κάνει ακραίες διαφορές στις νίκες του. Επιπλέον σήμερα δε θα χρειαστεί να φορτσάρει επειδή την Πέμπτη έχει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ. Επομένως ο Αλβέρτης και οι παίκτες του ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα της Πέμπτης. Στο ματς… αγγαρεία λοιπόν, σήμερα, μπορεί να επιτρέψει ένα ελεύθερο παιχνίδι στον Κολοσσό ώστε να μείνει η διαφορά κάτω από τους 20 πόντους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.