Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 12:03

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από τέσσερις λίγκες

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα και Σούπερ Λίγκα έχει το μενού της στήλης από το διήμερο.

Στη Γερμανία , η Γκλάντμπαχ καλείται να “ρεφάρει” την ισοπαλία με τη Χοφενχάιμ στην έδρα της Αουγκσμπουργκ. Με διπλό θα διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και κοντά στην κορυφή, όσο δύσκολο και αν είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Αουγκσμπουργκ έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και το ματς εξαρτάται από την απόδοση των φιλοξενούμενων.

Στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ δεν πήρε τίποτα στα διαδοχικά δύσκολα ματς με Σίτι και Λίβερπουλ και έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού. Ετσι το σημερινό εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον είναι οριακό.

Οι “Αγιοι” δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά το +10 από τη ζώνη τους επιτρέπει να είναι άνετοι. Η Γουέστ Χαμ έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς και προσμένουμε να μπει αποφασισμένη στο γήπεδο.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Μπέτις. Οι “νυχτερίδες” ψάχνουν μια νίκη – ανάσα και θα τους εμπιστευτούμε, αφού στην έδρα τους είναι αήττητοι και η Μπέτις σε 12 εκτός έδρας αγώνες έχει μόλις μια νίκη. Η 26η αγωνιστική στην Πριμέρα ολοκληρώνεται με το κλάσικο ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ με τις “γκέλες” κόντρα σε Θέλτα και Λεβάντε, έπεσε από την κορυφή και βρίσκεται στο -2 από την Μπαρτσελόνα. Η τελευταία με ισοπαλία στη Μαδρίτη θα μείνει στο ρετιρέ, ενώ με διπλό θα ξεφύγει πέντε βαθμούς.

Από το 2016 και μετά η παρέα του Μέσι βρίσκει τον τρόπο να φεύγει νικήτρια από το Μπερναμπέου και στο 2.87 αξίζει το ρίσκο. Οχι τόσο για τις εμφανίσεις της, αλλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλός της. Η Ρεάλ έδειξε και με τη Σίτι ότι έχει πολλά προβλήματα και αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι σε καλή βραδιά, θα τα πληρώσει και στο πρωτάθλημα.

Κλείνουμε με Σούπερ Λίγκα, όπου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η Λάρισα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, που θέλει νίκη και να μην κερδίσει ο ΟΦΗ τη Λαμία για να μπει στα πλέι -οφ. Οι γηπεδούχοι θα είναι δεδομένα στα πλέι – άουτ, αλλά έχουν κακές σχέσεις με τους Αρκάδες και το 1.93 στο διπλό δεν φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Περιμένουμε από τη Λάρισα να χτυπήσει το παιχνίδι και θα επιλέξουμε το όβερ.

Ιδια επιλογή και για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Η Ενωση είναι σε ανοδική πορεία και μπορεί να ανοίξει το σκορ κόντρα στον ουραγό, που έχει κακή ψυχολογία και πολλά προβλήματα.

Επιπλέον δεν θα έχει και το αβαντάζ της έδρας, μιας και ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

504. Αουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2 1.88

508. Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 1 2.55

552. Βαλένθια – Μπέτις 1 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

827. Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης όβερ 2,5 1.93

832. Πανιώνιος – ΑΕΚ όβερ 2,5 1.90

846. Ρέάλ – Μπαρτσελόνα 2 2.87