Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 13:39

Over 2.5 στο Πόρτο - Σεβίλλη

Γράφτηκε από τον

Οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι παρελθόν καθώς χθες η Παρί επικράτησε της Τσέλσι με 3-1 και η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-0 την Ντόρτμουντ. Αμφότερες απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα, όπως οι Μπάγερν και Ατλέτικο μετά το 1-1 στο Μάντσεστερ και τη Βαρκελώνη αντίστοιχα. Σήμερα η ευρωπαϊκή δράση συνεχίζεται με τους 4 αγώνες για τα προημιτελικά του Euroopa League, αλλά και την κρίσιμη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάλαγα για το Top 16 της Euroleague.

Ο διαγωνισμός προγνωστικών του Betarades.grμε έπαθλο 300€ κάθε μήνα σε paysafecardσυνεχίζεται σήμερα με τον αγώνα Λυών – Γιουβέντους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα του κάθε αγώνα καθημερινά.  Παίξτε άμεσα πατώντας εδω

Over στην Πορτογαλία, N/G στην Ολλανδία

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά Europa League με το Over 2.5 στον αγώνα Πόρτο – Σεβίλλη σε απόδοση 1.95 και το N/G στην αναμέτρηση Αλκμάαρ – Μπενφίκα που πληρώνει 2.00.  Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι στα φετινά προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτό της Πόρτο με τη Σεβίλλη. Οι πληγωμένοι «δράκοι» επιζητούν την ευρωπαϊκή διάκριση, προκειμένου να ρεφάρουν για την άνετη απώλεια του φετινού τίτλου του πρωταθλητή Πορτογαλίας από την Μπενφίκα. Με τον Λουίς Κάστρο στον πάγκο τους (αντικατέστησε πριν από λίγο καιρό τον Πάουλο Φονσέκα) οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν σήμερα ένα σκορ πρόκρισης, προκειμένου να πάνε με πλεονέκτημα στη ρεβάνς του «Πιθχουάν».

Η Πόρτο ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή της «περιπέτεια» από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση του γκρουπ της με απολογισμό μίας νίκης, δύο ισοπαλιών και τριών ηττών. Αυτόματα υποβιβάστηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου τα... χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με δύο ισοπαλίες (2-2 εντός και 3-3 εκτός). Στους «16» είχε μία πολύ δύσκολη κόντρα με τη Νάπολι, όμως κατάφερε να βγει νικήτρια από το ζευγάρι, με μία νίκη (1-0 εντός) και μία ισοπαλία (2-2 στον επαναληπτικό του «Σαν Πάολο»). Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, διανύει την καλύτερη περίοδό της στη φετινή σεζόν. Μπορεί να προέρχεται από ατυχές αποτέλεσμα, όμως η σαββατιάτικη ήττα από τη Θέλτα ήρθε κυριολεκτικά στο τέλος και πήρε τη σκυτάλη από ένα εξαιρετικό σερί 11 αγώνων για όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους οι Σεβιγιάνοι μετρούσαν οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Να τονιστεί, δε, ότι το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» της Σεβίλλης έχει ξεκινήσει από το γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του Έμερι να έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε σύνολο 14 αγώνων (9-4-1). Μάλιστα, στη φάση των «16» τέθηκε αντιμέτωπη με την «αιώνια» συμπολίτισσα Μπέτις, σε ένα συναρπαστικό ζευγάρι που «έστειλε» την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (η Μπέτις κέρδισε με 0-2 στο πρώτο ματς, σκορ με το οποίο επικράτησε και η Σεβίλλη στον επαναληπτικό και παρέμεινε στην παράταση).

Περνάμε στην Ολλανδία όπου από την αναμέτρηση Αλκμάαρ – Μπενφίκα επιλέγουμε το N/G σε απόδοση 2.00. Το όνειρο παραμένει ζωντανό για την Αλμκάαρ που με αθόρυβα βήματα, αγώνα με αγώνα κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στον θεσμό, απ’ αυτές που ξεκίνησαν απ’ την αρχή, όμως σίγουρα θεωρείται το μεγαλύτερο αουτσάιντερ απ’ τους συλλόγους που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση. Ενώ τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά για εκείνη στην Ευρώπη, δεν συμβαίνει το ίδιο και στις εγχώριες διοργανώσεις, μιας και στο πρωτάθλημα έχει χάσει οριστικά την απ’ ευθείας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος είναι έβδομη με 44 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Πηγαίνει να πάρει φέτος ότι έχασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πέρυσι, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ απ’ την Τσέλσι με 2-1, απ’ την Γκιμαράες με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας και απ’ την Πόρτο την πρότελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα με 2-1 μέσα στην έδρα της τερματίζοντας τελικά δεύτερη για έναν βαθμό. Η Μπενφίκα μετά απ’ αυτή την ψυχοφθόρα χρονιά που βίωσε την περασμένη σεζόν, βρήκε το σθένος να φτάσει και πάλι στη διεκδίκηση των τριών τροπαίων και στο Γιουρόπα Λιγκ θ’ αντιμετωπίσει το αουτσάιντερ του θεσμού Αλκμάαρ, που όμως είναι αήττητη. Στους «16» οι «αετοί» έδειξαν ότι φέτος δεν αστειεύονται αποκλείοντας την Τότεναμ με νίκη 3-1 στο Λονδίνο και ισοπαλία 2-2 στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ». Στο πρωτάθλημα είναι αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας για πρώτη φορά με το 2010, καθώς απομένουν πέντε αγώνες και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 64 βαθμούς έχοντας διαφορά επτά πόντων απ’ τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και 15 απ’ την Πόρτο.

Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟ αλλά πολλοί οι 9,5 πόντοι στη Μάλαγα

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου σήμερα ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για το μέλλον του στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας τη Μάλαγα. Παρατηρούμε ότι τα σενάρια παραμένουν πολλά και πολύπλοκα οπότε θα μείνουμε στα απλά για σήμερα, δηλαδή την ανάγκη νίκης και των δύο αντιπάλων. Υπό αυτές τις συνθήκες δόθηκε μεγάλο φαβορί ο Παναθηναϊκός και το χάντικαπ ήδη πέφτει. Στο άνοιγμα, το χάντικαπ στο Stoiximan ήταν 9.5 και αυτή τη στιγμή είναι 7.5. Επιλογή μας είναι από νωρίς το +9.5 το οποίο φαντάζει μεγάλο για αγώνα τέτοιας κρισιμότητας και κινήτρων. Βέβαια και στον πρώτο αγώνα η εικόνα του ματς ήταν ντέρμπι αλλά κάποια στιγμή η Μάλαγα έκανε ξέσπασμα και νίκησε 87-71. Οπότε πάντα υπάρχει ρίσκο σε κρίσιμα ματς. Επιλογή η Μάλαγα +9.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι για το στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.