Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 16:56

Νίκες για Κότμπους, Πάντερμπορν και Αλμερία

Γράφτηκε από τον

Μετά το τέλος ενός ακόμα εντυπωσιακού ευρωπαϊκού τριημέρου με τις ομάδες σε Champions League και Europa League να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της πρόκρισης στα ημιτελικά των δύο διοργανώσεων, σήμερα μπαίνουμε σε ένα ακόμα πλούσιο σε ποδοσφαιρική δράση τριήμερο. Αυτή τη φορά στα εγχώρια πρωταθλήματα που έχουν μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Σήμερα την τιμητική τους έχουν Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Ιρλανδία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 2ος Διαγωνισμός Προγνωστικών του Betarades.gr που μπαίνει στην 4η μέρα του.

Σημερινό παιχνίδι για πρόβλεψη αυτό ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Λεβερκούζεν. Δείτε εδώ περισσότερα

Παίρνουν το τρίποντο Κότμπους και Πάντερμπορν

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με το δυνατό σημείο που είναι ο «Άσσος» DrawNoBetτης Κότμπους κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης. Από τη Β’ Γερμανίας έρχεται ακόμα ένα δυνατό σημείο για σήμερα. Ο λόγος για τον «Άσσο» της Πάντερμπορν με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντ. σε απόδοση 1.80. Με τον βοηθό προπονητή, Όλιβερ Ρεκ σήμερα στον πάγκο η Φορτούνα, καθώς ο τεχνικός Κέστνερ είναι άρρωστος και παραμένει κλινήρης. Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (3-3-0), έχοντας μόνο μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα (5-7-1) από το 2001. Μάλιστα στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει της σημερινής της αντιπάλου εκτός έδρας με 6-1. Μοιάζει πιο αποφασισμένη από ποτέ η ομάδα του Μπράιτενραϊτερ για το μεγάλο όνειρο της ανόδου στην Bundesliga, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία της. Νέα πειστική εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, όπου μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή στη Φρανκφούρτη και το παιχνίδι με τη ΦΣΒ, είχε όμως ξανά την ουσία και δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με το τρίποντο. Δεύτερη διαδοχική τριάρα της Πάντερμπορν, που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και μοναδική "μουτζούρα" εδώ και τέσσερις μήνες τη συντριβή από την Καρλσρούη. Εκεί έχει και τη μόλις μία ήττα σε σύνολο 13 αγωνιστικών, παραμένοντας γερά μέσα στο κόλπο της ακόμα και της απευθείας ανόδου, αφού ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Γκρόιτερ κι ενώ πλέον έχει πάει στο +6 τη διαφορά της από την 4η. Παιχνίδια σαν το σημερινό έχει δείξει πως είναι σε θέση να τα «καθαρίσει» κι αυτό αναμένεται να πράξει, έχοντας εξάλλου και την καλύτερη εντός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος, με απολογισμό 8-3-2.

Στηρίζουμε την Αλμερία στον «Άσσο»

Περνάμε στην Ισπανία όπου από την Primera Division κρατάμε τον «Άσσο» της Αλμερία κόντρα στην Οσασούνα που πληρώνει 2.35. Με μία μεγάλη «μάχη σωτηρίας» ανοίγει σήμερα η αυλαία της 32ης αγωνιστικής για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Αλμερία φιλοξενεί την Οσασούνα, με αμφότερες τις ομάδες να ισοβαθμούν εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 30 βαθμούς, όντας παράλληλα ισόβαθμες με τη 17η Βαγιαδολίδ (εκτός ζώνης). Οι «αλμεριένσες», οι οποίοι έφυγαν με το διπλό από το «Σαντάρ» στον πρώτο γύρο, θα προσπαθήσουν σήμερα να διπλασιάσουν τις φετινές νίκες τους επί της ομάδας της Παμπλόνα, προκειμένου να αποκτήσουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η ομάδα του Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ ηττήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο από τη Βαγιαδολίδ, βάζοντας τέλος σε ένα μίνι θετικό σερί μίας νίκης (4-3 επί Σοσιεδάδ) και μίας ισοπαλίας (1-1 με Βαλένθια). Σε ευρύτερο πλαίσιο, οι Ανδαλουσιάνοι μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5). Παράλληλα, όμως, έχουν δεχθεί μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (4-3-1).Μόνο νίκες για την Αλμερία στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Οσασούνα σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν την τελευταία δεκαετία. Το μοναδικό διπλό της Οσασούνα έχει έρθει στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι. Μάλιστα σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Αλμερία μετρά μόλις μία ήττα από την Οσασούνα στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία)

Με Draw No Bet Ντάνταλκ και Κορκ Σίτι

Από την Ιρλανδία επιλέγουμε δύο σημεία για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αρχικά πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Ντάνταλκ κόντρα στη Σεντ Πάτρικς σε απόδοση 2.50 και εν συνεχεία τον «Άσσο» Draw No Bet της Κορκ Σίτι με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς που πληρώνει 2.30.

Προκρίθηκε από χθες ο ΟΣΦΠ και πάει αδιάφορος στην Τουρκία

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στην Τουρκία χωρίς… άγχος καθώς οι ήττες της Μάλαγα και της Ούλκερ χθες τον έστειλαν απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Επομένως έχουμε μπροστά μας ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι αφού ακόμα και αν κάποιος έλεγε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να διαλέξει αντίπαλο για τα πλέι-οφ, αυτό δεν ισχύει επειδή δεν ξέρουν οι ελληνικές ομάδες ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος από τον όμιλο F (Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ). Παρά την αδιαφορία του αγώνα, Over δεν μπορεί να επιλεχθεί σε τέτοιο ζεύγος. Κλείνοντας κρατάμε ακόμα και το -7 της Παρτιζάν που υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας με την απόδοση της πρότασης να είναι στο 1.90 και το Under 147.5 πόντους στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γαλατασαράι σε απόδοση 1.90. Στο Βελιγράδι οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν πολύ καιρό χωρίς στόχους. Όμως και οι δυο αγωνίστηκαν εξαιρετικά τηρουμένων των αναλογιών. Ιδιαίτερα η Παρτιζάν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αν και υπέφερε πάρα πολλούς σημαντικούς τραυματισμούς. Η Ζαλγκίρις πάλεψε τα περισσότερα παιχνίδια εντός ενώ εκτός έχανε την δυναμικότητά της. Τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος εντός έδρας για την Παρτιζάν και θα θελήσει να δώσει ένα σπουδαίο αποχαιρετισμό στον κόσμο της που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα κάθε φορά. Όπως πριν από τέσσερις εβδομάδες νίκησε πολύ εύκολα την Μπάγερν, σήμερα μπορεί να κάνει εν νέου διψήφια διαφορά και να επαληθεύσει το -7. Η απουσία του Κίνσεί ισοσταθμίζεται με την απουσία του Γιαβτόκας για την Ζαλγκίρις που ήταν εξαιρετικά φορμαρισμένος τον τελευταίο 1.5 μήνα. Στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ είναι πρώτη και ισόβαθμη με τη Ρεάλ ενώ η Γαλατασαράι παλεύει για την επιβίωσή της στην διοργάνωση και είναι ισόβαθμη με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Και οι δυο ομάδες έχουν νίκες και ήττες με Ρεάλ και Λοκομοτίβ με όμοιες διαφορές και θα μετρήσει η συνολική διαφορά πόντων ως κριτήριο στις ισοβαθμίες. Η ΤΣΣΚΑ έχει +126 έναντι +124 της Ρεάλ ενώ η Γαλατασαράι έχει -1 έναντι 0 της Λοκομοτίβ.  Λογικό θα ήταν να θεωρήσουμε ότι η ΤΣΣΚΑ ψάχνει μεγάλη διαφορά όμως η συμπεριφορά της στον αγώνα με την Μπάγερν δεν έδειξε αυτό. Η χαλαρότητά της στο τελευταίο δεκάλεπτο και ακόμα περισσότερο η αποφυγή επιθέσεων στο τελευταίο λεπτό έδειξε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν καίγεται τόσο για την πρώτη θέση οπότε σήμερα το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η Γαλατασαράι η οποία ξέρει πως αν χάσει με λογική διαφορά, σε συνδυασμό με ήττα της Λοκομοτίβ από τη Ρεάλ, θα έχει προβάδισμα για πρόκριση. Στην προσπάθειά της αυτή θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι των Ρώσων και να πάει σε πολύ αργό ρυθμό. Στον πρώτο αγώνα η ΤΣΣΚΑ νίκησε 74-71. Οι συνθήκες του αγώνα επιτρέπουν άλλο ένα χαμηλό σκορ. Επιλογή λοιπόν το Under 147.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι για το στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Over 2.5 στο Πόρτο - Σεβίλλη "9 στα 9" την Κυριακή! »