Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 11:59

Στοίχημα: Ποντάρισμα στο μομέντουμ των γηπεδούχων!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Ποντάρισμα στο μομέντουμ των γηπεδούχων!

Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και όχι μόνο αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορoνοϊού, αλλά σήμερα (13/03) η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε ορισμένες χώρες και το Betarades.gr έχει επιλέξει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι και Τούρκοι συνεχίζουν προς το παρόν τα πρωταθλήματά τους, με όλα να παραμένουν ρευστά. Στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στις σημερινές προτάσεις.

Σε αντίθετη τροχιά!

Στις 19:00, στο Στάδιο Ρετσέπ Νταγίπ Ερντογάν της Κωνσταντινούπολης, η Κασίμπασα υποδέχεται την Γκέζτεπε για την 26η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορoνοϊού.

Η Κασίμπασα έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και είναι αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, επικράτησε εντός έδρας της Ντενιζλί με 2-0, πήρε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Κόνιασπορ και την Κυριακή διέλυσε την Καϊσέρισπορ με 5-1. Έτσι ανέβηκε στην 16η θέση, οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης, ισόβαθμη με την Κόνιασπορ στους 23 πόντους.

Η Γκέζτεπε από την άλλη, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μετά το εντός έδρας 1-1 με την Γκαζιαντέπ, ηττήθηκε στην έδρα της Καϊσέρισπορ με 1-0 και το Σάββατο υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπασακσεχίρ (0-3 εντός). Με συγκομιδή 34 πόντων είναι στη μέση του πουθενά, δίχως βαθμολογικούς στόχους. Στο -15 από την πρώτη 4αδα και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στον πρώτο γύρο, στην έδρα της Γκέζτεπε, η Κασίμπασα είχε πετύχει εντυπωσιακή νίκη με σκορ 1-4.

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, η Κασίμπασα είναι σε καλή κατάσταση και έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, αφού “καίγεται” για βαθμούς στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 1.81. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Αρμίνια με γκολ!

Στις 19:30, στην Schuco-Arena του Μπίλεφελντ, η τοπική Αρμίνια φιλοξενεί την Όσναμπρικ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Β’ Γερμανίας. Κεκλεισμένων των θυρών και η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Αρμίνια, είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία και μεγάλο φαβορί για επιστροφή στα σαλόνια της Bundesliga. Τρομερά αποτελεσματική μετά τη χειμερινή διακοπή στη Γερμανία, είναι αήττητη στο ξεκίνημα του 2020 με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες! Τη Δευτέρα ταξίδεψε στην Στουτγκάρδη και πήρε την ισοπαλία (1-1) απέναντι σε μία από τις μεγάλες ανταγωνίστριές της για την άνοδο. Ο Σούκου ισοφάρισε στο 76’ το γκολ του Γκόμεζ από το 53’. Με 51 βαθμούς είναι στο +6 από τη Στουτγκάρδη και στο +7 από το τρίτο Αμβούργο. 6-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της.

Σε εκδιαμέτρου αντίθετη πορεία η Όσναμπρικ, η οποία αγνοεί τη νίκη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Μετρά 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στο ξεκίνημα του 2020 και πλέον έμπλεξε για τα καλά στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη Παρασκευή συνετρίβη εντός έδρας από την Βέχεν με 2-6! Με 29 πόντους είναι στο +4 από τα playout.

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Αρμίνια είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα μείνει χαμηλά στο σκορ. Επιλογή μας το συνδυαστικό 1Χ + Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.