Σάββατο, 18 Απρίλιος 2020 11:53

Στοίχημα: Πολλά γκολ στη Λευκορωσία! (vid)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Πολλά γκολ στη Λευκορωσία! (vid)

Το Μεγάλο Σάββατο (18/04) έφτασε και το ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει και πάλι κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Η προσοχής μας στρέφεται φυσικά στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, που συνεχίζεται κανονικά. Το βασικό προγνωστικό της ημέρας βγαίνει από τον αγώνα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την Τορπέντο Ζοντίνο. Ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα εκτίμηση έχουμε και για το ματς της Βίτεμπσκ με την Ντιναμό Μπρεστ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η interwetten. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Με τα γκολ στο ΜΠΑΤΕ - Τορπέντο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας για σήμερα από τον αγώνα ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Τορπέντο Ζοντίνο. Είναι η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας που δεν σταμάτησε. Το εν λόγω παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ένα μικρό ντέρμπι. Μάλιστα, έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν ωστόσο κατάφερε να το… γυρίσει στη συνέχεια. Η αρχή είχε γκέλες για τους γηπεδούχους, αλλά τώρα έχουν φτάσει τις δύο σερί νίκες και δείχνουν να ανεβαίνουν. Αποτελούν άλλωστε ένα βαρύ όνομα για τη χώρα και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Η ομάδα του Αλσέφσκι προέρχεται από το εύκολο 0-3 επί της Μινσκ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Ρουχ Μπρεστ. Η ομάδα του Αλσέφσκι έχει φτάσει τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Απόψε, εντός έδρας, θέλει ακόμα μια σημαντική νίκη.

Στην αντίπερα όχθη, η Τορπέντο Ζοντίνο αποτελεί μέχρι στιγμής την έκπληξη του πρωταθλήματος. Εντοπίζεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με εννιά πόντους. Έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσε, μετρώντας και μια ήττα από τη Ντιναμό Μινσκ. Οι παίκτες του πόντους δείχνουν τις ικανότητές τους στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία σε αυτό το δύσκολο ματς. Την περασμένη αγωνιστική νίκησαν με 2-0 την Ενερτζέτικ, σπάζοντας το σερί των αντιπάλων τους. Ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο απόψε, αλλά θα το παλέψουν και δεν θα κλειστούν πίσω.

Τα 8/10 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Και σήμερα, προβλέπουμε ένα ωραίο παιχνίδι με θέαμα και πολλά γκολ. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Έτσι, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Κερδίζει η πρωταθλήτρια

Πάλι για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, η Βίτεμπσκ υποδέχεται τη Ντιναμό Μπρεστ, στις 18:00. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κατάταξη, με επτά πόντους. Φαβορί υπάρχει στη σημερινή αναμέτρηση, και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι.

Η Βίτεμπσκ έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Η ισοπαλία μάλιστα ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, στην έδρα της Σλατσκ, με 1-1. Το αποτέλεσμα μόνο άσχημο δεν ήταν φυσικά για τη Βίτεμπσκ. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-1. Η ομάδα του Γιασίνσκι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, και δεν διαθέτει την ποιότητα για να μείνει για πολύ καιρό στα υψηλά στρώματα της κατάταξης. Απόψε καλείται να ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα της αλλά δεν έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Από την άλλη, η Ντιναμό Μπρεστ έχει φτάσει και αυτή τους επτά βαθμούς. Η ομάδα του Κόβελτσουκ κέρδισε την Ίσλοχ με 3-1, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, έδειξε να συνέρχεται από την απρόσμενη ήττα από την Σλάβια, με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη απόψε. Η Ντιναμό Μπρεστ διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τη Βίτεμπσκ και οι στοιχηματικές τη θεωρούν φαβορί για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν πάθος στο σημερινό ματς.

Το παιχνίδι έχει φαβορί και είναι η Ντιναμό Μπρεστ. Είναι η πρωταθλήτρια, χρειάζεται τους πόντους και είναι ανώτερη ομάδα από τη Βίτεμπσκ. Η εκτίμησή μας είναι ότι μπορεί να πάρει το «διπλό» σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα... διαφορετικό βίντεο, με τον σχολιασμό της επικαιρότητας!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο:



Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!