Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2020 14:07

Πως παίζουμε στοίχημα σε Simulated Reality αγώνες

Γράφτηκε από τον
Πως παίζουμε στοίχημα σε Simulated Reality αγώνες

Σήμερα Δευτέρα (27/04) λείπει η πραγματική αθλητική δράση, αλλά το ποδοσφαιρικό στοίχημα συνεχίζεται με Simulated Reality!

Η καινοτόμος υπηρεσία της Betradar προσφέρει τη δυνατότητα για στοίχημα ακόμη και όταν οι αληθινοί αγώνες απουσιάζουν. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε στρατηγικές και συμβουλές και για το kino. Ας δούμε παρακάτω τι είναι τα Simulated Reality πρωταθλήματα και πως παίζουμε στοίχημα σε αυτά.

Η πανδημία του Covid-19 έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστολή της αθλητικής δράσης, κατά συνέπεια εναλλακτικές επιλογές για στοίχημα έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες. Πέραν των Virtual Sports και των Esports, που είχαν ήδη το κοινό τους, πλέον υπάρχει και η λύση των Simulated Reality πρωταθλημάτων.

Τι είναι τα Simulated Reality πρωταθλήματα

Η Betradar, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών δεδομένων για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες κυκλοφόρησε μία καινοτόμο υπηρεσία, στηριγμένη στην εμπειρία ετών στο χώρο και στην ατελείωτη βάση πληροφοριών που διαθέτει. Οι Simulated Reality αγώνες είναι υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης και είναι ότι πιο κοντινό στους αληθινούς αγώνες.

Για του λόγου το αληθές, οι Simulated Reality αγώνες διαρκούν 90 λεπτά και εξελίσσονται με βάση τα δεδομένα των πραγματικών ομάδων. Η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της την πραγματική δυναμική των ομάδων και τη φόρμα τους. Το καλεντάρι των Simulated Reality αγώνων συμβαδίζει με το πραγματικό πρόγραμμα και τα πρωταθλήματα συνεχίζονται από εκεί που είχαν σταματήσει. Πρόκειται για ένα προϊόν προσομοίωσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα και θυμίζει Football Manager.

Ποια πρωταθλήματα είναι διαθέσιμα

Μετά το πρώτο δοκιμαστικό διάστημα, οι επιλογές για στοίχημα σε Simulated Reality αγώνες αυξάνονται διαρκώς. Για την ακρίβεια, πλέον υπάρχουν αγορές για τις παρακάτω λίγκες:

Champions League

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Super League

Ligue 1

Premier League Ρωσίας

Super Lig Τουρκίας

Eredivisie

Primeira Liga Πορτογαλίας

Ekstaklasa Πολωνίας

Bundesliga Αυστρίας


Simulated Reality αγορές

Εφόσον πρόκειται για ένα απόλυτα ρεαλιστικό προϊόν προσομοίωσης, οι στοιχηματικές αγορές για τους αγώνες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ίδιες με τους αληθινούς αγώνες. Σε ορισμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες σχεδόν 100 αγορές ανά αγώνα με όλες τις γνωστές επιλογές: Αποτέλεσμα αγώνα, Over/Under, GG/NG, Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές σκορ και πολλά ακόμη στοιχήματα.

Υπάρχουν ακόμη και Ασιατικά Χάντικαπ και combo bets, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και στο live betting, το οποίο όπως προαναφέραμε διαρκεί 90 λεπτά και εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο, όπως στους πραγματικούς αγώνες.

Το live στοίχημα “τρέχει” με live tracker που ενημερώνει όλο το 90λεπτο για τη δράση στο εικονικό γήπεδο και βοηθά στο ποντάρισμα. Επιπλέον, διαθέσιμα είναι και πολύ χρήσιμα στατιστικά που βοηθούν στη διαμόρφωση εικόνας για την εξέλιξη της Simulated Reality δράσης.

Συμπερασματικά, οι Simulated Reality αγώνες προσφέρουν μία μοναδική και ρεαλιστική εμπειρία και οι στοιχηματικές αγορές δεν έχουν πολλά να ζηλέψουν από τους αληθινούς αγώνες. Η καινοτόμος υπηρεσία της Betradar ήρθε για να καλύψει το στοιχηματικό κενό και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Εξερευνήστε τη νέα υπηρεσία και πάνω απ’ όλα παίξτε υπεύθυνα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη. Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και το Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.