Δευτέρα, 11 Μάιος 2020 13:01

Στοίχημα: Combo στο Γκομέλ!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Combo στο Γκομέλ!

To σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος είναι πολύ περιορισμένο, όμως το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ένα πολύ δυνατό προγνωστικό για εσάς.

Ακόμη, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters. Επιπλέον, για τους ποδοσφαιρόφιλους που τους λείπει η δράση, υπάρχει γεμάτο πρόγραμμα στις e-Soccer λίγκες, από το πρωί ως το βράδυ. Ας περάσουμε τώρα στην πρόταση της ημέρας.

Σκοράρουν κατά ριπάς

Στις 18:00, στο Stadyen Dyussh-8 του Γκομέλ, η τοπική Λοκομοτίβ υποδέχεται τη ΝΦΚ Κρουμκάσι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη 2η κατηγορία της Λευκορωσίας.

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην 3η θέση με 7 πόντους σε 3 αγώνες, όποια νικήσει σήμερα θα πιάσει κορυφή, στην ισοβαθμία με την Σπούτνικ Ρετσίτσα.

Η Λοκομοτιβ Γκομέλ διέλυσε στην πρεμιέρα την Κίμικ με 5-0 και μία εβδομάδα αργότερα πήρε το τοπικό ντέρμπι του Γκομέλ με 2-3 στην έδρα της ΦΚ. Την περασμένη αγωνιστική “γκέλαρε” εντός έδρας απέναντι στη Ναφτάν (3-3), αν και μάλλον ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι από την εξέλιξη του αγώνα. Κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίες με δύο τέρματα από το 74’ και μετά.

Η Κρουμκάσι τρέχει πανομοιότυπη πορεία με τη σημερινή της αντίπαλο. Επικράτησε εμφατικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα διελυσε την Γκρανίτ με 4-0 (εντός) στην πρεμιέρα και λίγες μέρες αργότερα πέρασε σα σίφουνας και από την έδρα της Κίμικ (1-4). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της όμως έμεινε στο 1-1 (εντός) με την ΦΚ Γκομέλ. Εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των φιλοξενούμενων στο 56ο λεπτό και ισοφάρισε στο 79’, δίχως να καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι δύο ομάδες, όπως φανερώνουν και τα φετινά αποτελέσματά τους, είναι πολύ επιθετικές και σκοράρουν με ευκολία, ενώ και η μεταξύ τους παράδοση λέει θέαμα. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε και στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στα 4/5 επιβεβαιώθηκε το combo. Παράδοση και φόρμα μας οδηγούν στο Combo (G/G & Over 2.5) σε απόδοση 1.87!

Εντωμεταξύ η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματά ποτέ στην ενότητα eSoccer. Καθημερινά υπάρχει πλήθος διαθέσιμων αγώνων για στοίχημα, με τους κορυφαίους παίκτες Esports στον πλανήτη να διαχειρίζονται τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, σήμερα (11/05) διεξάγονται πολλές αναμετρήσεις για το Cyber Champions League, για το Cyber World Cup και για το England Cyber Stars League μεταξύ άλλων.

Οι αγώνες διαρκούν από 8 ως 12 λεπτά ανάλογα με τη διοργάνωση και η δράση δεν σταματά όλη την ημέρα, με το πρόγραμμα να ξεκινά από τις 11:00 το πρωί και να διαρκεί μέχρι τις 01:15 αργά το βράδυ. Ένας (τουλάχιστον) νέος αγώνας είναι διαθέσιμος για στοίχημα ανά 15 λεπτά!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη. Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.