Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 15:03

Στοίχημα: Δύο Επιλογές από γεμάτο Κουπόνι!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Δύο Επιλογές από γεμάτο Κουπόνι!

Παρασκευή σήμερα (29/05) και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι γεμάτο! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Στη Γερμανία, τα ματς συνεχίζονται ασταμάτητα και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Και απόψε, έχουμε δυνατό σημείο από τη 2.Bundesliga. Ένα ακόμα πρωτάθλημα που έχει μπει στο κουπόνι, είναι αυτό της Ουγγαρίας. Έτσι, μας επιτρέπει να κρατήσουμε επιλογή σήμερα, από μια αναμέτρησή του. Συνολικά, ξεχωρίσαμε δύο σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις. Φυσικά, οι αγώνες που αναλύονται υπάρχουν στην tipbet με πλήθος στοιχημάτων. Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις μας!

Σε τρελή φόρμα η Ντάρμσταντ

Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από τη Β’ Γερμανίας. Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ντάρμσταντ υποδέχεται τη Γκρόιτερ Φιρτ. Το ματς θα γίνει στις 19:30 και μας ενδιαφέρει στοιχηματικά. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

Η Ντάρμσταντ έχει επιστρέψει… φουριόζα από τη διακοπή της διοργάνωσης. Μπορεί να ηττήθηκε αρχικά από την Καρλσρούη, αλλά άμεσα βρήκε τα πατήματά της. Έτσι, στη συνέχεια πανηγύρισε δύο εμφατικές νίκες. Αρχικά, κέρδισε με 4-0 τη Σαν Πάουλι. Στη συνέχεια επικράτησε με 1-3 της Άουε. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό στην επίθεση. Δημιουργούν εύκολα φάσεις και σκοράρουν… ακατάπαυστα. Έχουν φτάσει να παλεύουν για την άνοδο στην Bundesliga. Με 42 βαθμούς, δεν απέχουν πολύ από τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Συνεπώς, είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ματς σαν το σημερινό στην έδρα τους. Αν τα καταφέρουν θα μείνουν σε απόσταση αναπνοής από τις προνομιούχες θέσεις.

Η Γκρόιτερ Φιρτ από την άλλη, είναι ακόμα… μουδιασμένη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έχει δώσει δύο παιχνίδια από τότε, και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από αυτά. Πρώτα, υποδέχτηκε το Αμβούργο και έμεινε στο 2-2. Έπειτα, έπαιξε πάλι στην έδρα της με την Όσναμπρικ και ηττήθηκε με 0-2! Ειδικά το δεύτερο αποτέλεσμα, ήταν πολύ κακό για τη Γκρόιτερ Φιρτ που απομακρύνεται από το στόχο της ανόδου. Βέβαια, δεν κινδυνεύει κιόλας με υποβιβασμό. Συνεπώς, το βαθμολογικό κίνητρο δεν είναι και... πανίσχυρο απόψε για τους φιλοξενούμενους. Δεν φοβάται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά δεν είναι και το φαβορί σήμερα.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για το «τρίποντο». Έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και δείχνουν σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θεωρούμε ότι η Ντάρμσταντ θα συνεχίσει «εκρηκτικά» και πάμε με τον «άσο» στο 2.15.

Από 10 σερί ήττες!

Μεταφερόμαστε τώρα στη Ουγγαρία, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Η διοργάνωση επέστρεψε στη δράση και στις 21:00 σήμερα έχει ματς για την 26η αγωνιστική. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί το Καποσβάρι - Ζαλαεγκερζέγκι, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη και μόνο.

Άλλωστε, η Καποσβάρι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Σε αυτό συνηγορούν όλα τα νούμερα. Αρχικά, εντοπίζεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις 10 πόντους σε 25 ματς. Πριν τη διακοπή μάλιστα, η Καποσβάρι μετρούσε 10 συνεχόμενες ήττες! Το στατιστικό είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ενδεικτικό των αδυναμιών των γηπεδούχων. Απέχουν 18 πόντους από την παραμονή και οι υπόλοιπες αγωνιστικές μοιάζουν διαδικαστικές για αυτούς. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσαν, διασύρθηκαν με 2-0 από τη Φερεντσβάρος. Έχουν χάσει ήδη δύο φορές φέτος από τη σημερινή τους αντίπαλο, και μάλλον πάνε και για … τρίτη.

Η Ζαλαεγκερζέγκι με τη σειρά της, δεν εντυπωσιάζει ως ομάδα. Ωστόσο, είναι κατά πολύ ανώτερη από την Καποσβάρι. Αυτό το απέδειξε και με τις δύο νίκες της στα ισάριθμα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. Με το εμφατικό 0-4 εκτός έδρας, και το 2-0 στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για τη σωτηρία και χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα.

Μπορεί να βρίσκονται μόλις μια θέση πάνω από την Καποσβάρι, και εντός της επικίνδυνης ζώνης. Αλλά, τους χωρίζουν 18 ολόκληροι πόντοι από τους γηπεδούχους. Ήταν σε καλή φόρμα η Ζαλαεγκερζέγκι πριν τη διακοπή. Στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο επίσημο ματς κέρδισε με 0-3 την Ντεμπρετσένι.

Δεν τίθεται σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και από αυτούς εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα. Η αναμέτρηση είναι must win για αυτούς, που έχουν δείξει ότι δεν συναντούν προβλήματα επί της Καποσβάρι φέτος. Επιλέγουμε λοιπόν το «διπλό», σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!