Σάββατο, 13 Ιούνιος 2020 11:26

Στο... Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Βέρντερ, για το... όνειρο η Χαϊντενχάιμ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η Μπουντεσλίγκα, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε. Πάντεμπορν και Βέρντερ είναι με βάση τη βαθμολογία, αλλά και την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο οι χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η πρώτη είναι ουραγός και η δεύτερη προτελευταία. Η Βέρντερ ωστόσο απέχει μόλις 3 βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ η Πάντεμπορν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του απευθείας υποβιβασμού, όντας στο -8 από την 16η Φορτούνα.
Ως εκ τούτου, το σημερινό μεταξύ τους ματς είναι τελικός για τη Βέρντερ, που αν δεν κερδίσει θα ακολουθήσει πιθανότατα τους γηπεδούχους στην παρακάτω κατηγορία, μιας και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μπάγερν. Η Βέρντερ δεν έχει άλλα περιθώρια και περιμένουμε να μπει αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια ώρα, η Χέρτα θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ, που κουβαλά κούραση, αλλά και απογοήτευση από την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Μπάγερν Μονάχου. Η Χέρτα έχει δείξει καλύτερη εικόνα μετά τη διακοπή και θα την εμπιστευτούμε κόντρα σ' ένα ντεφορμέ αντίπαλο.
Μένουμε στη Γερμανία, αλλά στη Β' κατηγορία, όπου η Χαϊντενχάιμ κυνηγά το όνειρο της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Απέχει 2 βαθμούς από το τρίτο Αμβούργο και 4 από τη δεύτερη Στουτγάρδη και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε. Με νίκη σήμερα κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ρέγκενσμπουργκ θα αυξήσει την πίεση στα δύο μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.
Στην Ισπανία, διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική μετά την καραντίνα και δεν έχουμε εικόνα των ομάδων. Θα ρισκάρουμε ωστόσο στο διπλό της Ατλέτικο με την Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης καίγεται για το τρίποντο ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Αθλέτικ έχει από τις πιο καυτές έδρες, αλλά το κυριακάτικο ματς θα γίνει χωρίς θεατές, όπως και όλα λόγω της πανδημίας.
Στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ.
Ο ΟΦΗ θα παίξει δίχως σκοπιμότητες και αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το όβερ 2,5.
Πολλά γκολ περιμένουμε και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αρη, ένα ματς επί της ουσίας βαθμολογικά αδιάφορο. Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο, θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν τη νίκη με αρκετά γκολ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
155. Χαϊντενχάιμ - Ρέγκενσμπουργκ 1 1.77
180. Πάντεμπορν - Βέρντερ 2 2.10
182. Χέρτα - Αϊντραχτ Φρ. 1 2.00


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
263. Αθλ. Μπιλμπάο - Ατλέτικο 2 2.15
904. ΟΦΗ - ΑΕΚ όβερ 2,5 2.25
905. Ολυμπιακός - Αρης όβερ 2,5 1.57