Σάββατο, 19 Απρίλιος 2014 14:38

Πασχαλινές προτάσεις από Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Μ. Σάββατο σήμερα, όμως η αθλητική δράση δε σταματά ούτε και αυτό το Σαββατοκύριακο, με το κουπόνι μας να είναι αρκετά μεγάλο και να περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις για τα περισσότερα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική. Στην Αγγλία η μάχη τίτλου συνεχίζεται με τη Λίβερπουλ, μετά το στραβοπάτημα της Σίτι μεσοβδόμαδα, να έχει πλέον την Τσέλσι ως μοναδική πιθανότατα αντίπαλο.

Οι «μπλε» υποδέχονται τη Σάντελαντ, που ανάγκασε την ομάδα του Πελεγκρίνι να «πετάξει» δύο βαθμούς και με νίκη επιστρέφουν στην κορυφή, αναμένοντας το αυριανό παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς. Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης έκαμψε χθες την αντίσταση της Έλτσε και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Δράση έχουμε τόσο σε Ιταλία, όσο και στη Γερμανία, όπου το ενδιαφέρον εστιάζεται στις μάχες της Ευρώπης και της παραμονής.

 

Παίρνει τη νίκη η Κιέβο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για στοίχημα με τη Serie A και τον «Άσσο» της Κιέβο κόντρα στη Σασουόλο σε απόδοση 2.05. Η Κιέβο πήρε υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα της Λιβόρνο (2-4) με τον Αλμπέρτο Παλόσκι να πετυχαίνει χατ τρικ και να την οδηγεί σε μία επιτυχία που αξίζει 6 βαθμούς. Τα τελευταία χρόνια αν και κινδυνεύει, στο τέλος βρίσκει πάντα τον τρόπο να σωθεί και τώρα που περιμένει την Σασουόλο, κρατά την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά τη σωτηρία. «Ηταν μία επίδειξη χαρακτήρα, τα παιδιά άξιζαν μία στιγμή σαν και αυτή. Αν νικήσουμε την Σασουόλο, εξασφαλίζουμε την παραμονή» ήταν τα λόγια του προπονητή, Εουτζένιο Κορίνι, ενώ ο Γκουάνα είπε εξαιρετικά λόγια για τον Περπαρίμ Χετεμάι. «Είναι εξαιρετικός, παίζει με καρδιά και είναι το πρόσωπο της ομάδας».

 

Με DNB Οσασούνα και Χετάφε

Από την Primera Division επιλέγουμε δύο σημεία με DNB (σ.σ: σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Αρχικά πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Οσασούνα κόντρα στη Βαλένθια σε απόδοση 2.00, ενώ κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Χετάφε με αντίπαλο τη Λεβάντε. Στο «Σαντάρ» η Οσασούνα υποδέχεται τη Βαλένθια, έχοντας μεγάλη ανάγκη από το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορεί οι Βάσκοι να είναι αήττητοι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (1-2-0), όμως ταυτόχρονα το διπλό επί της Αλμερίας (1-2) της προπερασμένης Παρασκευής αποτελεί το μοναδικό τρίποντο στην τελευταία οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-2-5). Οι 34 βαθμοί φέρνουν την ομάδα του Χάβι Γκράθια στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στην υπόθεση-παραμονή. Η Οσασούνα θα επιχειρήσει παράλληλα να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι το μυαλό των «νυχτερίδων» θα βρίσκεται σίγουρα στον επικείμενο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στα τελευταία τέσσερα «εντός» (0-2-2), στο 2-2-2 το σερί στα τελευταία έξι «εντός». Αποθεραπεύθηκε και είναι διαθέσιμος ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Αρμεντέρος. Και στο άλλο παιχνίδι σε αντίθεση με τη Λεβάντε, η Χετάφε «καίγεται» πραγματικά για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το μεγάλο διπλό της 30ης Μαρτίου επί της Βαλένθια (1-3) μάλλον αποτέλεσε «πυροτέχνημα», καθώς οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στη συνέχεια στην... αγαπημένη συνήθεια του δεύτερου γύρου (ήττες από Έλτσε εκτός και από Ατλέτικο εντός). Σε ευρύτερο πλαίσιο, η ομάδα του Κοσμίν Κόντρα μετρά τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4), ενώ έχει μείνει μακριά από το γκολ στα 6/8 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Οι 31 βαθμοί τη φέρνουν στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας, οπότε ακόμα υπάρχουν ολοζώντανες ελπίδες παραμονής. Αρκεί να συλλέξει βαθμούς, με απαρχή το σημερινό ματς. Στο 1-1-8 το τραγικό σερί στα 10 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Αποθεραπεύθηκε και επιστρέφει στη δράση ο μπακ Εσκουδέρο.

 

Κρατάει η Μπέρμιγχαμ, διπλό με κάλυψη η Μίλγουολ

Από την Αγγλία και συγκεκριμένα την Τσάμπιονσιπ έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Μπέρμπιγχαμ με αντίπαλο τη Νότιγχαμ σε απόδοση 2.05. Η Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε υποχρεώσεις, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Γουίγκαν που είχε ματς για το Κύπελλο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Μίντλεσμπρο και παραμένει σε δύσκολη θέση με την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι τρεις μόλις βαθμοί. Αναζητά σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και έχει ως σύμμαχο τις επιδόσεις μακριά από την έδρα της, έχοντας πανηγυρίσει δύο νίκες στις τρεις τελευταίες εξόδους της για την Τσάμπιονσιπ (2-0-1). Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τέσσερις εταιρείες ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν τις μετοχές του συλλόγου, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.

 

Παίρνει το τρίποντο η Ελσίνκι

Από τη Φινλανδία επιλέγουμε το «Διπλό» της Ελσίνκι κόντρα στη Λάχτι σε απόδοση 2.00. Η μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει φουριόζα και τη νέα σεζόν. Τη Μ. Τετάρτη υποδέχθηκε τη Ροβανιέμι για το Κύπελλο και σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση στην οποία θα αναμετρηθεί με τη Χάκα. Στη Βεϊκαουσλίγκα έχει δώσει δύο ματς, αμφότερα στο γήπεδό της, επικρατώντας και στα δύο των Γιάρο και Κουόπιο με 1-0 και 3-1 αντίστοιχα και σήμερα θέλει να κάνει το τρία στα τρία.

 Το Betarades.gr εύχεται σε όλο τον κόσμο Χριστός Ανέστη με υγεία και χαρά.