Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 12:58

Νίκη με κάλυψη η Ρεάλ, Οver στο ΣΕΦ

Γράφτηκε από τον
Νίκη με κάλυψη η Ρεάλ, Οver στο ΣΕΦ

Οι σούπερ μάχες των ελληνικών ομάδων για τους «8» της Euroleague και ο πρόωρος τελικός για τους «4» του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου μονοπωλούν σήμερα το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού. Χθες η Τσέλσι κράτησε το μηδέν μέσα στη Μαδρίτη και η «λευκή» ισοπαλία της δίνει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Σήμερα Ρεάλ και Μπάγερν κοντράρονται στο «Μπερναμπέου» σε μία μάχη που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Στο Μπάσκετ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν τη Δευτέρα το 2-1 και πλέον καλούνται να ολοκληρώσουν την… ισοφάριση και να επιστρέψουν τη σειρά των αγώνων σε Μαδρίτη και Μόσχα αντίστοιχα, ώστε να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση με το άγχος σε αυτήν την περίπτωση να είναι στους γηπεδούχους.

Άσσος με κάλυψη DNB η Ρεάλ Μαδρίτης

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League με τον «Άσσο» Draw No Bet της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου σε απόδοση 1.88. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει τα πέντε τελευταία της ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει στα 17 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας 3.2 γκολ μέσο όρο ανά ματς. Επιπλέον η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και από τα 32 συνολικά, τα 28 έχουν μπει σε ανοιχτό παιχνίδι. Για μια ακόμα φορά στα ημιτελικά και απέναντί της θα βρει έναν προπονητή από τον οποίο ψάχνει εκδίκηση! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε αρκετές νίκες επί των Μερένγκες, ενώ το 2011 του εκτόπισε και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά, αντιμετώπισε 15 φορές τη Ρεάλ, έχοντας εννιά νίκες και μόλις δύο ήττες, με συνολικά γκολ 33-15. Στο πρωτάθλημα, οι Μερένγκες βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι στην κορυφή, αλλά έχουν παιχνίδι λιγότερο. Συνεχίζουν να ελπίζουν για γκέλα των συμπολιτών τους, οι οποίοι φέτος είναι εντυπωσιακοί. Παράλληλα, η Ρεάλ προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου, νικώντας στον τελικό με 2-1 τη Μπαρτσελόνα και καταφέρνοντάς της ένα ακόμα πλήγμα.

«Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή ολόκληρης της ομάδας. Σε αυτό το σημείο είναι να επιτεθόμαστε και να αμυνόμαστε σαν να είμαστε ένα. Απέναντι στη Μπάγερν, με τα χαρακτηριστικά που έχουν, αν δεν παίξουμε ομαδικά ίσως χάσουμε τον έλεγχο, αλλά δουλεύουμε σε αυτό. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που πηγαίνουμε στα ημιτελικά και θέλουμε να κάνουμε αυτό το τελευταίο μικρό βήμα», τόνισε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έχει παίξει σε όλους τους τελευταίους ημιτελικούς των Μερένγκες. «Αν υπάρχουν ρίσκα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα παίξει», τόνισε ο Αντσελότι για το μεγάλο του όπλο, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία μέρα. Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην προηγούμενη αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου η ομάδα του Αντσελότι έχασε με 2-0 και κινδύνευσε σοβαρά με αποκλεισμό. Ο CR7 έχει πετύχει 35 γκολ στα 27 τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, εκ των οποίων τα 14 φέτος! Ο Ρονάλντο πάντως προπονήθηκε Κυριακή παρά το ρεπό που είχε δώσει ο Καρλέτο, κάνοντας τα πάντα για να είναι έτοιμος. Από την άλλη, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα, Γκάρεθ Μπέιλ, ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να παίξει κανονικά. Στα αριστερά της άμυνας αναμένεται ο Κοεντράο να πάρει τη θέση του Μαρσέλο. Οι παίκτες με τις περισσότερες ασιστ στη διοργάνωση, Καρίμ Μπενζεμά και Άνχελ Ντι Μαρία, που μετρούν από πέντε πάσες για γκολ, αναμένεται να παίξουν και πάλι βασικοί. Στο clasico, όπου δεν έπαιξε ο Ρονάλντο, οι blancos έπαιξαν 4-4-2 για να μπλοκάρουν τους Καταλανούς όπως το έκανε η Ατλέτικο. Ο Μπέιλ έπαιξε στην επίθεση, στήριγμα στον Μπενζεμά και τα πήγε εκπληκτικά. Πιθανόν απέναντι στη Μπάγερν να επιστρέψει στο 4-3-3 με τον Ίσκο, ο οποίος έκανε φοβερό ματς, να παίρνει φανέλα βασικού αν δεν τα καταφέρει ο Πορτογάλος.  Σέρχιο Ράμος, Ιγιαραμέντι και Τσάμπι Αλόνσο βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Τελικοί Νο2 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεύτερο σερί παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του με σκοπό να πάρει δεύτερη κολλητή νίκη και να κυνηγήσει το θαύμα στη Μαδρίτη την Παρασκευή. Στο προχθεσινό ματς ήταν φανερά καλύτερος από τα δύο πρώτα αλλά ενώ είχε την εικόνα του νικητή σε όλο το χρονικό διάστημα στο τέλος παραλίγο να ηττηθεί. Αυτό αποδεικνύει πόσο καλύτερη ομάδα είναι η Ρεάλ οπότε απόψε χρειάζεται υπερπροσπάθεια από τους ερυθρόλευκους. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να προβλέψουμε νικητή γιατί η κατάσταση είναι ρευστή αν και η λογική λέει πως δεν χάνει δύο σερί παιχνίδια η Ρεάλ. Πάντα παίζει το Over 16.5 πόντων του Σπανούλη, που έχει επαληθεύσει ήδη τρεις φορές, αλλά προχθές είχε πολλά προβλήματα με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα που είχε στήσει ο κόουτς Λάσο. Στο τέλος ούτε καν κατάφερε να πάρει μπάλα για να πάρει βολές. Επιλογή που προκύπτει είναι το Over 154 που έχει επαληθευθεί δυο φορές (88-71 και 82-77) και προχθές πήγε void. Άκρως επιθετικές ομάδες και οι δυο θα είχαν κάνει πολύ μεγαλύτερα σκορ αν δεν ήταν τόσο χαμηλές οι τέταρτες περίοδοι μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα το τρίτο ματς στο οποίο χάθηκαν παραδόξως πάρα πολλές βολές στο τέλος. Οι συνθήκες ευνοούν ξανά Over γιατί όποιος και να βρεθεί πίσω στο σκορ θα ανοίξει πολύ το ρυθμό για ανατροπή.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Παναθηναϊκός έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά στα μέχρι τώρα παιχνίδια της σειράς. Έχει πετύχει στην άμυνα, όπως είχε προετοιμαστεί, αλλά η επίθεσή του χωλαίνει. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ δεν έχει παίξει μπάσκετ της προκοπής και πρέπει στη Μόσχα να νιώθουν τυχεροί που έκαναν το 2-0 στην έδρα τους. Στο δεύτερο ματς πνίγηκαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά έγινε ένα ξέσπασμα και πήγε ψηλά η διαφορά ενώ στο τρίτο ματς οι 59 πόντοι που σκόραρε η ΤΣΣΚΑ δεν δικαιολογούν ομάδα που είναι ξεκάθαρο φαβορί στη σειρά σύμφωνα με τους book. Ο Παναθηναϊκός θα πάει πάλι στο ίδιο παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να δεχτεί ξανά ελάχιστους πόντους ώστε να παίξει πέμπτο ματς στη Μόσχα. Οι book έριξαν κι άλλο το όριο για τα Under/Over και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η επιλογή για κάποιο Under. Σε παιχνίδι που πιθανότατα θα είναι πάλι κλειστό, παίζει πολύ μια παράταση οπότε μακριά από Under. Η εικόνα των ομάδων δείχνει νέο άσσο για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι προτιμότερο να το κοιτάξουμε στο live.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.