Σάββατο, 04 Ιούλιος 2020 12:07

Στο... Πι και Φι: Εξι διπλά!

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι διπλά έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο, από πέντε μάλιστα διαφορετικά πρωταθλήματα: Δανία, Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία.


Τα διπλά προκύπτουν από το κίνητρο των φιλοξενούμενων και προσφέρονται σε καλές αποδόσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές και οι έδρες “σπάνε” πιο εύκολα.
Στη Δανία, η Σίλκεμποργκ έχασε το... τραίνο της παραμονής και η Λίνγκμπι έχει την ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αν αφήσει βαθμούς με την ουραγό της βαθμολογίας θα μπει σε περιπέτειες.
Στα πλέι – άουτ της Σούπερ Λίγκα, η Ξάνθη νιώθει την καυτή ανάσα του Πανιωνίου ύστερα από την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Πλέον καλείται να ρεφάρει με διπλό στη Λαμία, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία της. Το μονόπλευρο ενδιαφέρον μας ωθεί στο διπλό. Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ για τα πλέι -οφ, με τη διαφορά ότι η Ενωση είναι σε καλή κατάσταση.
Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την Τούμπα και έχει το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση. Ο μισός... Αρης περιμένει απλά να τελειώσουν οι αγώνες και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κόψει βαθμούς από την ομάδα του Καρέρα.
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει και την άνετη βαθμολογικά Νιούκαστλ και να κάνει άλμα παραμονής.
Από μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μπράγκα, προέρχεται και η Ρίο Αβε και κρατά στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η αυριανή αντίπαλός της, Ζιλ Βιθέντε είναι στη μέση της βαθμολογίας και υστερεί σε ποιότητα. Η Ρίο Αβε έχει έξι διπλά στα τελευταία εφτά παιχνίδια και στο 2.10 αξίζει να ρισκάρουμε ότι θα τα κάνει εφτά.
Τέλος, η Βαλένθια μετά τις απανωτές ήττες από Εϊμπάρ, Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο έχει κατρακυλήσει στην 10η θέση (στο -6 από τις ευρωπαϊκές θέσεις) και αν δεν κερδίσει απόψε τη Γρανάδα θα χάσει τις ελπίδες της για Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
196. Σίλκεμποργκ – Λίνγκμπι 2 1.97
263. Λαμία – Ξάνθη 2 2.00
296. Γρανάδα – Βαλένθια 2 2.37


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
325. Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 2 2.58
\373. Ζιλ Βιθέντε – Ρίο Αβε 2 2.10
917. Αρης – ΑΕΚ 2 1.57