Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 10:37

“ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”: Με ποντάρισμα 7 ευρώ πήρε 73 χιλιάδες ευρώ!

Γράφτηκε από τον

Τίναξε την... μπάνκα και πήγε ταμείο ένας παίκτης του στοιχήματος στη Μεσσήνη, παίρνοντας κάτω παραπάνω από 73 χιλιάδες ευρώ, ποντάροντας σχεδόν 7 ευρώ (6,75 για την ακρίβεια)!

Η μεγάλη και σπάνια αυτή επιτυχία έγινε στο πρακτορείο του Κώστα Καψαλόποδα “Ο Τυχεράκιας” στη Μεσσήνη (Μουλαβασίλη 62).
Ο παίκτης του “Πάμε στοίχημα” πόνταρε σε τέσσερα ποδοσφαιρικά ματς, παίζοντας σύστημα 2-3-4 σε γκρουπ. Κατάφερε να κάνει το απόλυτο και πληρώθηκε δύο φορές και με το τελικό σκορ και με ημίχρονο-τελικό.
Ετσι κατάφερε να πάρει 90 χιλιάδες ευρώ μικτά και 73 χιλιάδες ευρώ καθαρά, ποσό τεράστιο για τα δεδομένα του στοιχήματος!
Οπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Καψαλόποδας, ο μεγάλος τυχερός που είναι από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, παίζει πολλά χρόνια το συγκεκριμένο σύστημα, επιλέγοντας να παίζει ημίχρονα – τελικά.
Μάλιστα άλλες δύο φορές στο παρελθόν για ένα γκολ είχε χάσει την ευκαιρία να πιάσει αντίστοιχα μεγάλα ποσά! Η τρίτη φαίνεται πως ήταν και η... φαρμακερή!
Αν βέβαια ο εν λόγω παίκτης του στοιχήματος έπαιξε... ξερά τα τέσσερα ματς και όχι σε σύστημα, θα έπαιρνε πολλές χιλιάδες ευρώ!
Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του πρακτορείου του Κώστα Καψαλόποδα στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, που εύχεται στον τυχερό “κι άλλες πολλές επιτυχίες και ταμεία”!