Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2020 11:37

Στο... Πι και Φι: Πρεμιέρα με γκολ στην Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το κατά πολλούς καλύτερους πρωτάθλημα στον κόσμο η Πρέμιερ Λιγκ κάνει σήμερα πρεμιέρα.

Η δράση ξεκινά με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και την Αρσεναλ. Η πρώτη επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και θα μπει με ενθουσιασμό, αλλά οι “κανονιέρηδες” υπερτερούν σε εμπειρία και ποιότητα. Τα μεταξύ τους ματς έχουν αρκετά γκολ και θα επιλέξουμε το΄όβερ 2,5. Λίγες ώρες αργότερα η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με μία ακόμα νεοφώτιστη τη Λιντς, που έχει όμως φανέλα, αλλά και σπουδαίο προπονητή (Μπιέλσα). Δεν τίθεται συζήτηση για το ποια ομάδα είναι φαβορί. Η Λιντς μπορεί ωστόσο να βρει ένα γκολ και να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο.

Από την Αγγλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Τοτεναμ απέναντι στην Εβερτον. Ο Μουρινιο είχε την ευκαιρία να δουλέψει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και η ομάδα θα έχει την σφραγίδα του. Η Τότεναμ θέλει να αφήσει πίσω την περσινή σεζόν και οφείλει να μπει με το... δεξί απέναντι πάντως σ’ έναν επικίνδυνο αντίπαλο που ενισχύθηκε στις μεταγραφές.

Στη Σούπερ Λίγκα η “αυλαία” άνοιξε χθες με δύο αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι η σειρά των ΟΦΗ και Παναιτωλικού. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Κρήτη δίχως την παρουσία θεατών.

Ο ΟΦΗ παίζει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και ο Παναιτωλικός θα βρει τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Την Κυριακή στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, που άλλαξε προπονητή, ενισχύθηκε και θέλει να αφήσει το στίγμα του στο νέο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας εμπιστεύτηκε και πάλι την λατινική αγορά και είναι ερωτηματικό η εικόνα που θα παρουσιάσει. Στο 2.52 αξίζει το ρίσκο στη νίκη της καλύτερης ομάδας του ζευγαριού.

Στη Γαλλία, η Μονακό άφησε καλές εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τη Ναντ, συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

155. Φούλαμ – Αρσεναλ όβερ 2,5 1,67

219. ΟΦΗ – Παναιτωλικός G.G. 1.87

234. Λίβερπουλ – Λιντς G.G. 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

345. Mονακό – Ναντ 1 1.85

347. Τότεναμ – Εβερτον 1 1.78

374. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2 2.52