Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 11:45

Στο.. Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον
Στο.. Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Καλημέρα σας. Φουλ δράση πλέον σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με Γερμανία και Ιταλία να προστίθενται στη στοιχηματική παρέα, ενώ πρεμιέρα έχουμε και σε Ελβετία, Πορτογαλία.

Η Αγγλία άνοιξε “αυλαία” την περασμένη εβδομάδα, με την Εβερτον να κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στη νίκη επί της Τότεναμ. Τα “ζαχαρωτά” υποδέχονται σήμερα τη Γουέστ Μπρομ, που ηττήθηκε εντός από τη Λέστερ και θα ψάξει αντίδραση. Η Εβερτον έχει ψυχολογία, καλύτερη ομάδα και δικαιολογημένα θεωρείται το φαβορί. Για να ανεβάσουμε την απόδοση πάμε στο όβερ 2,5.

Μία ακόμα ομάδα που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι δεν κέρδισε είναι η Λιντς. Η ομάδα του Μπιέλσα κοίταξε στα μάτια τη Λίβερπουλ, έβγαλε ενέργεια, σκόραρε τρία γκολ και ηττήθηκε στο φινάλε με 4-3. Αντίθετα η έτερη νεοφώτιστη Φούλαμ έχασε εύκολα στο γήπεδό της με 3-0 από την Αρσεναλ.

Η φόρμα και η ψυχολογία δείχνουν άσο, αλλά θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, διότι η Λιντς με τον τρόπο που παίζει επιτρέπει ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Από την Μπουντεσλίγκα, θα κρατήσουμε το διπλό της Χοφενχάιμ στην Κολωνία, που ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά και μεταγραφικά. Σύμμαχος της “Χόφε” και η προϊστορία όπου είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία μεταξύ τους ματς.

Στη Γαλλία η Μονπελιέ θα δώσει τρίτο σερί εντός έδρας ματς και στατιστικά είναι δύσκολο να κάνει το 3 στα 3. Η Ανζέ έχει επίσης δύο νίκες, καλή ψυχολογία και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Το γκολ – γκολ προσφέρεται στο 1.87.

Η 4η αγωνιστική στο Σαμπιονά ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Μαρσέιγ – Λιλ. Η πρώτη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρί έχασε στο εξ αναβολής με την Σεντ Ετιέν και δεν την παίρνει για νέα “γκέλα” στο γήπεδό της, αν θέλει να επιβεβαιώσει φέτος τις υψηλές προσδοκίες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο 2.25 αξίζει το ρίσκο.

Στην Ισπανία, η Ουέσκα έδειξε καλό πρόσωπο στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1-1) σε αντίθεση με την Κάδιθ που έχασε εύκολα από την Οσασούνα. Στη μάχη των νεοφώτιστων η Ουέσκα έχει το προβάδισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

166. Εβερτον – Γουέστ Μπρομ όβερ 2,5 1.70

180. Κολωνία – Χοφενχάιμ 2 2.42

185. Λιντς – Φούλαμ G.G. 1.82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

342. Μονπελιέ – Ανζέ G.G. 1.87

359. Ουέσκα – Κάδιθ 1 2.10

452. Μαρσέιγ – Λιλ 1 2.25