Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2020 10:52

Στο... Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο άσοι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από την ουραγό Λαμία θα φιλοξενηθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγνοεί τη νίκη σε πέντε ματς που έχει δώσει.

Αφύσικο σερί για το μέγεθος των "πρασίνων", που στο ντεμπούτο του Μπόλονι στον πάγκο έχασαν στις καθυστερήσεις τη νίκη με τον Βόλο. Η Λαμία βέβαια είναι ο.... κακός δαίμονας για τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύουμε ότι θα μπει αποφασισμένος για το πρώτο τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα. Στην Ισπανία, η Σεβίλλη υπερέχει σε ποιότητα της Αθλ. Μπιλμπάο που παίζει κακό ποδόσφαιρο και στο 2.45 θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Από την απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης εξαρτάται και το αποτέλεσμα στο ματς με την Οσασούνα. Η ομάδα του Σιμεόνε κάνει φέτος... νερά στα μετόπισθεν, αλλά με την προσθήκη του Σουάρες στην επίθεση έχει το εύκολο γκολ και πιστεύουμε ότι θα φύγει απόψε νικήτρια από την έδρα της Οσασούνα.
Το τέταρτο διπλό έρχεται από τη Γαλλία. Η Λυών μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Λιλ από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ξεκούραστη, σε καλή κατάσταση και σκοράρει κατά ριπάς.
Στη Γερμανία,, η Χέρτα έχει "σημαδέψει" το εντός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο τεχνικός της Μπρούνο Λαμπαντία γνωρίζει καλά τους φιλοξενούμενους, αφού μέχρι πέρυσι ήταν στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερες μονάδες και στην έδρα τους θα τους εμπιστευτούμε. Στο ντέρμπι της Γένοβας, η Σαμπντόρια πάει σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Είναι το φαβορί και αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
221. Αθλ. Μπιλμπάο - Σεβίλλη 2 2.45
267. Λαμία - Παναθηναϊκός 2 1.90
268. Οσασούνα - Ατλέτικο 2 1.72

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
386. Χέρτα - Βόλφσμπουργκ 1 2.48
410. Σαμπντόρια - Τζένοα 1 1.83
411. Λιλ - Λυών 2 2.45