Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 17:10

Νίκη για Μιλικόσκι, με χάντικαπ η Ντροχέντα

Γράφτηκε από τον

Μία ημέρα έμεινε για τη μεγάλη αναμέτρηση της Λισαβόνας που θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή Ευρώπης. Διεκδικητές δύο ομάδες από τη Μαδρίτη. Ρεάλ και Ατλέτικο θα τα δώσουν όλα για σηκώσουν το Champions League, σε μία χρονιά που οι παίκτες του Σιμεόνε σήκωσαν και το πρωτάθλημα, ενώ αυτοί του Αντσελότι θέλουν να ολοκληρώσουν μία μέτρια χρονιά, καθώς παρότι ήταν το φαβορί για την Primera Division κατάφεραν να χάσουν τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους.

Σήμερα το πρόγραμμα αγώνων περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας, της Ιρλανδίας, της Νορβηγίας και της Βραζιλίας. Τέλος λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2014 το Betarades.gr σας προσφέρει μοναδικά αφιερώματα για τους 32 μονομάχους της διοργάνωσης. Διαλέξτε χώρα, κάντε κλικ στην οριζόντια μπάρα και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Εθνικές Ομάδες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Με χάντικαπ η Ντροχέντα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το +1 της Ντροχέντα κόντρα στην Ντέρι σε απόδοση 1.85. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ντροχέντα ή ισοπαλίας. Αν η Ντροχέντα ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Έχει έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της, με μόλις μία νίκη, όμως την Τρίτη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Ντάνταλκ για τη 12η αγωνιστική υποτάχθηκε απλά στις «ορέξεις» της αντιπάλου της γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα με 7-0 εκτός έδρας. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 28 γκολ παθητικό, επίδοση που είναι και η βασική αιτία που βρίσκεται στην έβδομη θέση, τέσσερις βαθμούς πάνω απ’ την «επικίνδυνη ζώνη». Σήμερα αναμένουμε να ανασυνταχθεί, να παρουσιαστεί σοβαρή και να κλείσει τους χώρους, ώστε να κρατήσει πίσω το μηδέν και να «πληρώσει» το 1.85 που προσφέρεται το +1 χάντικαπ.

Άσσος η Μιλικόσκι με αντίπαλο την Κουόπιο

Δυνατό σημείο είναι και ο «Άσσο» της Μιλικόσκι με αντίπαλο την Κουόπιο σε απόδοση 1.90. Στην έδρα της πρωταθλήτριας Ελσίνκι δοκιμάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Μιλικόσκι, δεν κατάφερε να προβάλει ουσιαστική αντίσταση και ηττήθηκε 4-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (5-2-2) και αμφότερες τις γνώρισε μακριά από το γήπεδό της, καθώς στην έδρα της σε πέντε ματς μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, βρέθηκε στη 2η θέση, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο, πλέον, Ελσίνκι, ενώ η Γιάρο την πλησιάσει στον πόντο. Σήμερα, βέβαια, έχει την ευκαιρία να επανέλθει στην 1η θέση, μια και η Ελσίνκι δε δίνει παιχνίδι.

Νίκη με διαφορά για τη Βουλγαρία

Το τελευταίο σημείο για το ποδόσφαιρο έρχεται από το Διεθνές Φιλικό ανάμεσα σε Βουλγαρία και Καναδά, όπου θα πάμε με το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βουλγαρίας με δύο γκολ διαφορά. Αν η Βουλγαρία επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Το πρώτο φιλικό μετά από 2,5 σχεδόν μήνες δίνουν απόψε οι Βούλγαροι, έχοντας νικήσει τον περασμένο Μάρτιο την πάντα αξιόμαχη Λευκορωσία με 1-0. Ελλείψει άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τον αποκλεισμό της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου μπορεί να είχε μία αξιοπρεπή παρουσία η ομάδα του Πένεφ, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να ξαναβρεί κι έναν τόσο βατό όμιλο (Δανία και Τσεχία την προσπέρασαν), χάνοντας στο τελευταίο ματς από την Τσεχία. Πλέον προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με το πρώτο ματς να δίνεται στις 9 Σεπτεμβρίου στο Αζερμπαϊτζάν, όπου και πάλι βρίσκεται σε σχετικά καλό όμιλο με Ιταλία, Κροατία, Νορβηγία και Μάλτα.

Μένει ζωντανή η Μπρίντιζι στην έδρα της μετά το 0-2 στο Σάσσαρι

Περνάμε στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα στο ιταλικό πρωτάθλημα, που ξεχωρίζει το -2 της Μπρίντιζι με αντίπαλο την Ντιναμό Σάσσαρι σε απόδοση 1.90. Φέτος το σύστημα στα πλέι-οφ έχει αλλάξει και οι ομάδες έχουν στόχο τις τρεις νίκες εκεί που την περσινή περίοδο χρειαζόταν τέσσερις νίκες για να προχωρήσουν. Η Μπρίντιζι αντιμετωπίζει σήμερα τον κίνδυνο να μείνει εκτός πλέι-οφ αφού πληρώνει το κακό της τελείωμα στην κανονική περίοδο. Τέλειωσε την κανονική περίοδο με τρεις σερί ήττες και η τελευταία από τη Σάσσαρι με 78-98 την έβγαλε εκτός τετράδας. Τώρα λοιπόν βρίσκεται 0-2 στις νίκες και η σειρά πάει στο Μπρίντιζι. Μαζί με τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, το σερί της Σάσσαρι απέναντι στην Μπρίντιζι έχει φτάσει στο 3-0 μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ειδικά τα δύο παιχνίδια κατέληξαν σε πάρτι των παιχτών της Σάσσαρι με τα σκορ 89-62 και 97-78. Θα βρει τον τρόπο η Μπρίντιζι να συνέλθει στην έδρα της και να μείνει ζωντανή στα πλέι-οφ. Άλλωστε στην κανονική περίοδο, εντός έδρας είχε το πολύ καλό ρεκόρ 12-3. Βέβαια να τονίσουμε ότι ποτέ δεν είναι σοφό να κοντράρουμε τη Σάσσαρι η οποία είναι αυτό που λέμε «τρελή» ομάδα και μπορεί να σκοτώσει τον οποιονδήποτε με τα πάρα πολλά μακρινά σουτ που επιχειρούν οι παίχτες της. Επιλογή η Μπρίντιζι -2.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εθνική Ελλάδος σε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα.