Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 15:54

Στοίχημα: Πατάνε γκάζι “κόκκινοι διάβολοι” και Ρώσοι - τριάδα με αξία στο 6,36!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Πατάνε γκάζι “κόκκινοι διάβολοι” και Ρώσοι - τριάδα με αξία στο 6,36!

Το κουπόνι της Πέμπτης (17/12) περιλαμβάνει παιχνίδια με ενδιαφέρον, που ολοκληρώνουν τις εμβόλιμες αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Το Betarades.gr επιστρέφει και σήμερα με δύο επιλογές από ποδόσφαιρο, καθώς και προγνωστικά μπάσκετ. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τις κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας και της Ρωσίας. Η μπασκετική πρότασή μας έρχεται από την Ευρωλίγκα. Ας πάμε, επομένως, στην ανάλυση των σημερινών επιλογών μας.

Άνετη επικράτηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Αγγλία και την Premier League, όπου για τη 13η αγωνιστική η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στις 22:00 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγωνιστικός κατήφορος δεν έχει όρια για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που μετράει εφτά συνεχόμενες ήττες. Με πιο πρόσφατη αυτή από τη Σαουθάμπτον με 3-0. Είναι ουραγός της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, οκτώ βαθμούς πίσω από τη 18η Μπέρνλι. Μάλιστα, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό σε 12 παιχνίδια. Αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του επιθετικού ΜακΜπέρνι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League, με την ήττα με 3-2 από τη Λειψία. Προέρχεται από ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Σίτι. Βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, από την οποία, ωστόσο, έχει και δύο αναμετρήσεις λιγότερες. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Τζόουνς και Ρόχο, ενώ αμφίβολος είναι ο Καβάνι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι, αν παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη. Απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο, που είναι και το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Επιλέγουμε 2 (ασιατικό -1) σε απόδοση 1.85.

Σκοράρει η φορμαρισμένη Κρασνοντάρ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το ρωσικό πρωτάθλημα, εκεί όπου η Κρασνοντάρ υποδέχεται στις 17:00 την Ούφα για τη 19η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 5-0 την τελευταία αγωνιστική τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, έχασαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ. Η Κρασνοντάρ βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, καθώς “τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, που περιλαμβάνει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Champions League. Έχει μείνει αρκετά πίσω στη ρωσική λίγκα, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 27 βαθμούς.

Η προσπάθεια που έκανε η Ούφα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Τάμποφ (4-0) και τη Ροστόφ (1-0) σταματήσε άδοξα. Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρότορ. Για να δεχτεί, πάντως, το γκολ χρειάστηκε πρώτα να μείνει με 10 παίκτες, καθώς ο Μορόζοφ αποβλήθηκε στο 73'. Εκτός από τον Ρώσο αμυντικό, τιμωρημένος είναι επίσης και ο Πλίεφ.

Η Κρασνοντάρ βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ενώ μπορεί να πετύχει και αρκετά γκολ απέναντι σε μία ομάδα με σοβαρά ανασταλτικά προβλήματα. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Χαμηλές πτήσεις στην Τουρκία

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με μπάσκετ και το παιχνίδια ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο στις 19:30 για τη 15η αγωνιστική της Euroleague.

Η Εφές γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο προηγούμενο παιχνίδι της στη διοργάνωσης με 100-65. Παρόλο που δεν είχε σημαντική διαφορά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, λίγο πριν τη λήξη έφτασε να είναι πίσω ακόμη και με 40 πόντους. Ο απολογισμός της στο γήπεδό της είναι δύο νίκες και τέσσερις ήττες στη Euroleague.

Ύστερα από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στη Μπαρτσελόνα (87-81) και την Μπρίντιζι (88-82) η Μιλάνο γύρισε στις νίκες με το 79-71 επί της Φερνέρμπαχτσε εκτός έδρας. Από τη δεύτερη περίοδο ήταν κυρίαρχη στο παρκέ με τους ΛεΝτέι και Πάρκερ σε καλή μέρα.

Πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο, το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να είναι κλειστό και το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Θα προτιμήσουμε το Under 159.5 σε απόδοση 1.91.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.