Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2020 12:34

Στο... Πι και Φι: Ποδαρικό με το... δεξί

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ποδαρικό με το... δεξί

Καλημέρα σας. Λίγες ώρες έμειναν για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το νέο έτος, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται όμως και τις γιορτές, με τους Αγγλους να παίζουν ασταμάτητα, ενώ στη δράση επιστρέφουν και οι παίκτες της Σούπερ Λίγκας.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να κάνει ποδαρικό με το... δεξί. Οι Αρκάδες τον υποχρέωσαν σε ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Οι "πράσινοι" με τον Μπόλονι στον πάγκο δείχνουν σοβαρότητα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν το τρίποντο, που είναι απαραίτητο για να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.
Στην Αγγλία, η Τότεναμ φιλοξενεί το Σάββατο τη Λιντς, που παίζει ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες. Κάτι που σημαίνει ότι ο Κέιν και η... παρέα του θα βρουν χώρους για να δράσουν. Η Τότεναμ δυσκολεύεται όταν βρίσκει κλειστές άμυνες και οι ομάδες του Μπιέλσα έχουν επιθετική φιλοσοφία, κάτι που προμηνύει ανοιχτό ματς. Η Τότεναμ υπερέχει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού..
Στο Μπέρνλι - Φούλαμ, οι μπουκ δίνουν φαβορί για τους γηπεδούχους, που δεν έχουν όμως το εύκολο γκολ. Η Φούλαμ δείχνει καλά στοιχεία το τελευταίο διάστημα και μ' ένα αντίπαλο στα μέτρα της, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. ΄Πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2.
Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από τη Σεβίλλη, αλλά στην άμυνα έχει αδυναμίες. Η Λεβάντε με τον... αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να σκοράρει στην κόντρα, βοηθώντας για το όβερ 2,5 του 1.75.
Φαβορί για τη νίκη είναι και η Ρεάλ, αλλά η ανεβασμένη Θέλτα δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Από την Πριμέρα, θα κρατήσουμε και το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αλαβές, η οποία θα περιμένει πίσω από την μπάλα, όμως δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Τότεναμ - Λιντς 1 1.85
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε όβερ 2,5 1.75
Ρεάλ - Θέλτα G.G. 1.68

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1 1.75
Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.57
Μπέρνλι - Φούλαμ Χ2 ΔΕ 1.63