Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021 18:11

Στοίχημα: Αναγκαίο ρίσκο στη Λαμία, “καίγονται” οι “νυχτερίδες” - τριάδα για ταμείο στο 9.24!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Αναγκαίο ρίσκο στη Λαμία, “καίγονται” οι “νυχτερίδες” - τριάδα για ταμείο στο 9.24!

Μικρότερο, σε σχέση με το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, το σημερινό κουπόνι, αλλά εξίσου ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές από τη Σούπερ Λιγκ, τη La Liga και τη Serie Β, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην winmasters. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Πολλά γκολ στη Λαμία

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από τη Λαμία, όπου στις 19:30 η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Σε τραγική κατάσταση η Λαμία, έκλεισε στο 2020 με το χειρότερο δυνατό τρόπο και παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια δέχθηκε ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10! Πιο πρόσφατα, στις 13 Δεκέμβρη, ταπεινώθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 0-6! Έκτοτε αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της με Ατρόμητο και ΑΕΛ και παραμένει ουραγός με 2 πόντους σε 10 αναμετρήσεις. Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Τεννές, ανέλαβε καθήκοντα ο Μιχάλης Γρηγορίου (πρώην ΑΕΛ).

Αντιθέτως, ο Άρης βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της πρόσφατης ιστορίας του! Με ρεκόρ 9-2-1 βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος και με νίκη σήμερα θα μειώσει στους τρεις πόντους τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μετά το 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο και από την Κρήτη. Ανώτερος του ΟΦΗ, “καθάρισε” ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ του Μπερτόλιο και ο Ματίγια με πέναλτι στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-3! Εκπληκτική η συγκομιδή των κιτρίνων μακριά από τη Θεσσαλονίκη, σε έξι αγώνες έχουν ρεκόρ 5-1-0 με μόλις δύο γκολ παθητικό!

Με νέο προπονητή η Λαμία θα επιχειρήσει να ανακάμψει και δεν την παίρνει να παίξει συντηρητικά, αφού δεν τις φτάνουν οι ισοπαλίες. Μπορεί να συμβάλλει σε ένα καλό ματς και να βοηθήσει στο Over, με δεδομένη την ποιότητα και την ανωτερότητα του Άρη. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.20. 

Must win για τις “νυχτερίδες”

Μεταφερόμαστε στην ανατολική Ισπανία και το Μεστάγια, όπου στις 22:00 η Βαλένθια υποδέχεται την Κάντιθ για την 17η αγωνιστική της La Liga. 

Σε πολύ δύσκολη θέση η Βαλένθια, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα υποχώρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης! Δίχως “τρίποντο” στα τελευταία επτά παιχνίδια (0-4-3), παρότι ήταν ανταγωνιστική απέναντι στους “μεγάλους”. Μετά το 0-1 από τη Σεβίλλη, στις 30 Δεκεμβρίου ηττήθηκε και στη Γρανάδα (2-1), πληρώνοντας το αριθμητικό της μειονέκτημα, αφού στο 70’ και στο 73’ αποβλήθηκαν οι Τζέισον και Γκέδες! 

Ούτε η Κάντιθ είναι καλά. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα, δίχως να έχει σκοράρει! Στις 29 Δεκέμβρη έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Βαγιαδολίδ και με 19 πόντους βρίσκεται στην 12η θέση και το +4 από τη σημερινή της αντίπαλο. 

Must win το παιχνίδια για τις “νυχτερίδες” που αδικούνται από τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Απέναντι τους βρίσκουν τον ιδανικό αντίπαλο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η Κάντιθ υποφέρει στο σκοράρισμα και έχει δεχθεί 10 γκολ στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους! Επιλογή η Βαλένθια στο 2.05.

Ανώτερη η Μπρέσια

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ιταλία. Στις 22:00, στο “Μάριο Ριγκαμόντι” η Μπρέσια υποδέχεται τη Βιτσέντζα για την 17η αγωνιστική της Serie B. 

Σε ανοδική τροχιά οι γηπεδούχοι με μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια, βρίσκονται στην 11η θέση και το -3 από τα playoffs ανόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν μεγάλο διπλό στην έδρα της ΣΠΑΛ με 2-3, ανατρέποντας το σκορ με δύο γκολ στο 70’ και το 87’! 

Η Βιτσέντζα είναι 14η με 16 πόντους, προερχόμενη από δύο ήττες στα χέρια της Λέτσε (2-1 εκτός) και τη μέχρι πρότινος ουραγού Εντέλα (0-1 εντός). 

Με καλή ψυχολογία η Μπρέσια, παίζει καλά με τον Ντιονίζι στον πάγκο και απέναντι στην προβληματική Βιτσέντζα έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή ο άσος του 2.05. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.