Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 14:02

Στοίχημα: Διπλά σε Σέφιλντ και Φλωρεντία, ρολάρει η Μπασκόνια - τριάδα “φωτιά” στο 8.64!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Διπλά σε Σέφιλντ και Φλωρεντία, ρολάρει η Μπασκόνια - τριάδα “φωτιά” στο 8.64!

Γεμάτο μεσοβδόμαδο κουπόνι το σημερινό (03/03) με αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Premier League, Serie A και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Δεν μπορεί η Σέφιλντ

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από το Bramall Lane, όπου στις 20:00 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα για την Premier League.

Καταδικασμένη σε υποβιβασμό η γηπεδούχος, με μόλις 11 πόντους συγκομιδή ήδη σχεδιάζει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν στην Championship. Η ομάδα παλεύει τα παιχνίδια, αλλά υπάρχει έλλειμμα ποιότητας και πλέον ψυχολογίας, μετά τα τόσα αρνητικά αποτελέσματα. Έρχεται από 4 σερί ήττες, οι τρεις τελευταίες δίχως να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Την Κυριακή άντεξε για ένα ημίχρονο στο “σφυροκόπημα” της Λίβερπουλ, με τον κίπερ Ράμσντεϊλ να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου στην ήττα με 0-2. Σε 13 εντός έδρας αναμετρήσεις έχει σκοράρει 9 φορές.

Η Άστον Βίλα από την άλλη, έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λιντς και διατηρείται μέσα στο κυνήγι μίας “ευρωπαϊκής” θέσης. Κυνική και με πρωταρχικό στόχο την άμυνα, σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα του Ντιν. Προηγήθηκε από το 5ο λεπτό και στη συνέχεια αμύνθηκε με συνέπεια. Πλέον βρίσκεται στην 9η θέση με 39 βαθμούς, στο -6 από την 4αδα, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα!

Υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας και ψυχολογίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σέφιλντ είναι φιλότιμη, όμως υποφέρει στο σκοράρισμα και απέναντι στην συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων δύσκολα θα απειλήσει. Θα βρει τον τρόπο επιθετικά η Άστον Βίλα, γι αυτό θα την προτιμήσουμε στο διπλό του 2.10.

Αντιδρά η Ρόμα

Μεταφερόμαστε στη Φλωρεντία, όπου στις 21:45 η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ρόμα για την 25η αγωνιστική της Serie A. Στον πρώτο γύρο η Ρόμα επικράτησε στο Ολίμπικο με 2-0.

Η Φιορεντίνα παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και δεν μπορεί να ξεμπλέξει από τα σενάρια υποβιβασμού. Την Κυριακή ηττήθηκε στο Ούντινε με 1-0 από γκολ του Νεστορόφσκι στο 86ο λεπτό και είδε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους 7 βαθμούς.

Η Ρόμα ηττήθηκε την Κυριακή στο εντός έδρας “κρας-τεστ” με τη Μίλαν, δίκαια με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Πιο απειλητικοί οι “ροσονέρι”, προηγήθηκαν μετά από ανόητο πέναλτι του Φάτσιο και ανέκτησαν το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Ρέμπιτς. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Ρωμαίους στη φετινή Serie A. Είχε προηγηθεί η πρόκριση στους “16” του Europa League με δεύτερη νίκη επί της Μπράγκα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

H Ρόμα καλείται να βγάλει αντίδραση ώστε να παραμείνει ζεστά μέσα στη μάχη της 4αδας. Σαφώς ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε να ελέγξουν το ρυθμό και να πάρουν το “τρίποντο” Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.11.

Ρολάρει η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός.

Πατά το γκάζι στην τελική ευθεία της regular season η Μπασκόνια, μετρά 4 σερί νίκες και είναι στο -2 από τα playoffs. Την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα (87-67), ενώ νωρίτερα είχε περάσει “αέρα” από την έδρα της Κίμκι με 67-89. Την Κυριακή ήταν εντυπωσιακή και στο 90-74 επί της Φουενλαμπράδα.

Ο Ολυμπιακός αντιθέτως καταρρέει με έξι συνεχόμενες ήττες και ουσιαστικά έχει χάσει το “τρένο” της 8αδας. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (74-75).

Η Μπασκόνια έχει βρει ρυθμό, σκοράρει με συνέπεια και περιμένουμε να πάει ψηλά το παιχνίδι απόψε. Επιλογή οι Over 81.5 πόντοι της Μπασκόνια, σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.