Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 11:01

Στο... Πι και Φι: Παίρνει το ντέρμπι η Παρί

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς.

Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ισόβαθμες Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ.
Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και εμπειρία και με νίκη θα βρεθούν μόνοι στο ρετιρέ. Το Μάρτιο κέρδισαν 3-0 τη Λιλ για το κύπελλο, ενώ στα δέκα τελευταία μεταξύ τους ματς στο Παρίσι μετρούν 6 νίκες , οι 4 συνεχόμενες και τέσσερις ισοπαλίες.
Η Λιλ δείχνει να μην αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού (έχασε εντός 1-2 από τη Νιμ πριν τη διακοπή)
Αντίθετα η Παρί έκανε επίδειξη δύναμης στη Λυών (4-2) και δείχνει να έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή.
Από τη Γαλλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Ναντ, η οποία υποδέχεται τη Νις. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 11η και στο +10 από τη ζώνη του υπο0βιβασμού. Είναι από τα ματς που πρέπει να πάρει η Ναντ για να μείνει στην κατηγορία.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σ’ ένα κρίσιμο ματς όσον αφορά την παραμονή.
Οι Κρητικοί “καίγονται” για τους τρεις βαθμούς, ενώ αντίθετα οι Ηπειρώτες είναι άνετοι στα πλέι – άουτ και το μυαλό τους ταξιδεύει στον ημιτελικό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δίνουν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να πάρει νίκη - “οξυγόνο”.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ παλεύει για την παραμονή και δεν θα παραδοθεί αμαχητί στην έδρα της Αστον Βίλα, που είναι βαθμολογικά άνετη. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στην Ισπανία, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ θα τεθούν αντιμέτωπες και ενώ μεσοβδόμαδα έχουν υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ.
Η πρώτη θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ θα παίξει εκτός με τη Ντιναμό Κιέβου.
Το “κίτρινο υποβρύχιο” έχει περισσότερες επιλογές ώστε να ανταπεξέλθει στο διπλό μέτωπο. Με διπλό στη Γρανάδα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και θα την εμπιστευτούμε.
Στη Β’ Γερμανίας, το Αμβούργο δεν θέλει να μπλέξει σε.. μπαράζ ανόδου και θα επιδιώξει να τερματίσει στην πρώτη δυάδα που σημαίνει απευθείας άνοδο στη Μπουντεσλίγκα. Ως εκ τούτου είναι μονόδρομος η νίκη απέναντι στο Αννόβερο, που έχει να παίξει ένα μήνα και δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Γρανάδα – Βιγιαρεάλ 2 2.10
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1 2.15
Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αννόβερο – Αμβούργο 2 2.30
Ναντ – Νις 1 2.50
Αστον Βίλα – Φούλαμ g.g. 1.87