Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021 11:21

Στο... Πι και Φι: Ρόμα, Αϊντραχτ και ματς που υπόσχονται γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Γεμάτο ντέρμπι το κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Ξεχωρίζουν ωστόσο το ισπανικό κλάσικο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, παρότι ο τίτλος στη Σούπερ Λίγκα έχει κριθεί εδώ και καρό. Δεν παύει όμως η μονομαχία των δύο "αιωνίων" να μαγνητίζει τα βλέμματα. Στοιχηματικά από την Ελλάδα θα μας απασχολήσει το Ατρόμητος - Λάρισα που δεν είναι εμπορικό... παιχνίδι, αλλά πολύ κρίσιμο για την ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση στα πλέι - άουτ για την παραμονή και κάθε ματς είναι τελικός.
Ο Ατρόμητος δεν κυνηγά κάτι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Με τον Παντελίδη στον πάγκο δεν έχει νίκη και θα επιδιώξει να τερματίσει το αρνητικό σερί. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, όπως συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το αμφίσκορο είναι η επιλογή και για το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς.
Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, αλλά δεν βγάζει το... πόδι από το γκάζι. Η Λιντς είναι άνετη βαθμολογικά και παίζει χωρίς σκοπιμότητες. Ενδεικτικό ότι δεν έχει ισοπαλία σε 15 εκτός έδρας αγώνες (7 νίκες, 8 ήττες).
Ενα ακόμα παιχνίδι που υπόσχεται γκολ είναι το Ιντερ - Κάλιαρι. Και εδώ η γηπεδούχος είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην Ιταλία, αλλά η Κάλιαρι σε αντίθεση με τη Λιντς, "καίγεται" για βαθμούς ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα γκολ.
Στη Γαλλία η Λυών έχασε έδαφος με τα τελευταία αποτελέσματα στη μάχη για τον τίτλο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Για να διατηρήσει τις ελπίδες πρέπει να κερδίσει την Ανζέ, που είναι βαθμολογικά άνετη. Η Λυών κάνει φέτος νερά στην.. άμυνα και για να κερδίσει θα χρειαστεί μάλλον να σκοράρει παραπάνω από μία φορά. Πάμε με το συνδυαστικό 1 και όβερ 2,5.
Στη Γερμανία, η αήττητη στη Φρανκφούρτη Αϊντραχτ, θα φιλοξενήσει τη Βόλφσμπουργκ που εκτός έδρας έχει 3 ήττες σε 14 αγώνες. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί, με τη Βόλφσμπουργκ να βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Σε αυτή τη μάχη, με έπαθλο την τρίτη θέση, θα ρισκάρουμε με τον άσο της Αϊντραχτ που έχει καλύτερες μονάδες.
Τέλος στην Ιταλία, η Ρόμα με ψυχολογία μετά τη νίκη στον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον Αγιαξ, υποδέχεται την Μπολόνια.
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους για να μην χάσουν το τρένο της Ευρώπης, την ώρα που η Μπολόνια ούτε κινδυνεύει, ούτε έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς G.G. 1.85
Αϊντραχτ - Βόλφσμπουργκ 1 2.35
Ατρόμητος - Λάρισα G.G. 2.02

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ιντερ - Κάλιαρι G.G. 1.95
Ρόμα - Μπολόνια 1 1.70
Λυών - Ανζέ 1 και όβερ 2,5 1.95