Σάββατο, 19 Ιούνιος 2021 11:20

Euro 2020: "Καθαρίζουν" από ημίχρονο Γαλλία και Ιταλία

Γράφτηκε από τον

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Euro 2020 και από την Κυριακή μπαίνουμε στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Στον 6ο όμιλο, η Γαλλία νίκησε στην πρεμιέρα τη Γερμανία (1-0) και θέλει να κάνει το ίδιο σήμερα και με την Ουγγαρία, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση. Ου Ούγγροι κράτησαν για 84 λεπτά στο μηδέν τους Πορτογάλους, αλλά στο τέλος δέχτηκαν τρία γκολ. Η Ουγγαρία θα παίξει και πάλι μπροστά σε 61.000 φιλάθλους της, αλλά υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας. Περιμένουμε από τη Γαλλία να μπει δυνατά ώστε να "καθαρίσει" το ματς και να πάει με το απόλυτο στο ντέρμπι με την Πορτογαλία. Το διπλό από το ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο 1.79.
Στο Μόναχο, η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με την Γερμανία, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από την ήττα στην πρώτη αγωνιστική. Η μεγάλη βαθμολογική ανάγκη των Γερμανών κάνει τους μπουκ να προσφέρουν τη νίκη τους σε τιμές φαβορί.
Η Πορτογαλία δεν θα πει "όχι" στο βαθμό, ΄που δεν είναι απαραίτητα κακός ούτε για τη Γερμανία, με δεδομένο ότι στο φινάλε θα παίξει με την Ουγγαρία και με νίκη θα φθάσει τους 4 βαθμούς.
Θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ, καθώς ο Σάντος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δύσκολα χάνει και έχει την ποιότητα μπροστά για να σκοράρει.
Στον 5ο όμιλο, η Ισπανία έμεινε στο 0-0 στην πρεμιέρα με τη Σουηδία, η οποία νίκησε χθες 1-0 τη Σλοβακία (είχε κερδίσει με 2-1 την Πολωνία). Ετσι η Ισπανία με ένα βαθμό είναι στην τρίτη θέση και "καίγεται" τη νίκη, απέναντι στην 4η και χωρίς βαθμό Πολωνία, που θα παίξει τα... ρέστα της. Η Ισπανία επέτρεψε ευκαιρίες στη Σουηδία και αν κάνει το ίδιο και απόψε, ο Λεβαντόφσκι δεν... συγχωρεί. Η Πολωνία όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα και δύσκολα οι γηπεδούχοι θα μείνουν ξανά "άσφαιροι".
Ποντάρουμε στο αμφίσκορο..
Την Κυριακή αρχίζουν τα ματς της 3η αγωνιστικής και για τον 1ο όμιλο, η Ελβετία θα παίξει με την Τουρκία και η Ιταλία με την Ουαλία.
Ελβετία και Τουρκία αποτελούν τις δυσάρεστες εκπλήξεις στη διοργάνωση, με την Ελβετία να ελπίζει πάντως στην πρόκριση έχοντας ένα βαθμό. Η Τουρκία με δύο ήττες, δύσκολα θα είναι στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Οπως και να 'χει και για τις δύο ομάδες η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο. Κάτι που σημαίνει ότι από ένα σημείο και μετά, θα ανοίξει το ματς. Η άμυνα της Τουρκίας προσφέρεται άλλωστε για γκολ.
Στο Ιταλία - Ουαλία, ο νικητής παίρνει την πρώτη θέση, η Ιταλία το κάνει και με ισοπαλία αφού έχει 6 βαθμούς έναντι 4 των Ουαλών.
Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις και περιμένουμε να κάνουν το τρία στα τρία, ακόμα και αν ο Μαντσίνι προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα.
Η Ιταλία με τον κόσμο στο πλευρό της θα μπει με ενθουσιασμό και μπορεί να βάλει από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για τη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

121. Ουγγαρία - Γαλλία 2 ημίχρονο - 2 τελικό 1.79
122. Πορτογαλία - Γερμανία 1ΧΔΕ 1.57
123. Ισπανία - Πολωνία G.G. 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

124. Ελβετία - Τουρκία όβερ 2,5 1.70
125. Ιταλία - Ουαλία 1 ημίχρονο - 1 τελικό 2.10