Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 11:03

O "Aδικαιολόγητος" είχε προβλέψει την Ιταλία!

Γράφτηκε από τον

Μετά από 53 χρόνια η Ιταλία είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς νίκησε την Κυριακή την Αγγλία στα πέναλτι και μάλιστα μέσα στο Γουέμπλει (3-2, 1-1 κ.α και παράταση).

Η "σκουάντρα ατζούρα" κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφήνοντας με την προσμονή τα "τρία λιοντάρια" που διεκδίκησαν για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η 'Ε" μέσα από τις στοιχηματικές της στήλες , συμμετείχε σε αυτή τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας αρκετά ταμεία.

Ο "Αδικαιολόγητος" είχε μάλιστα προβλέψει πριν την έναρξη του τουρνουά τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, προτείνοντας για κατάκτηση την Ιταλία με απόδοση 11,
Ο Παναγιώτης Φαντάκος, επίσης είχε ξεχωρίσει την Ιταλία, μαζί με το Βέλγιο και την Πορτογαλία για να φθάσουν έως το τέλος της διαδρομής.
"Η μελέτη με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των 24 φιναλίστ μας οδήγησε σε τρεις επιλογές. Βέλγιο, Ιταλία και Πορτογαλία.
Το Βέλγιο διαθέτει τον θηριώδη Λουκάκου που δεν "παίζεται" από τους αντίπαλους αμυντικούς, η Ιταλία βαριά φανέλα και παίκτες που "διψάνε" για διάκριση και η Πορτογαλία τον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο και σοβαρό προπονητή, τον Φερνάντο Σάντος.
Στο προσωπικό μου παιχνίδι, θα πάρουν ποντάρισμα και οι τρεις αυτές εθνικές. Ως πρώτη επιλογή στην στήλη κρατάμε την Πορτογαλία, η οποία δεν τα περιμένει όλα από τον Κριστιάνο", έγραφε μεταξύ ΄άλλων την Τετάρτη 9 Ιουνίου, δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα του Εuro.
Οι διασταυρώσεις έφεραν αυτές τις τρεις ομάδες να παίξουν μεταξύ τους στα νοκ - άουτ (Βέλγιο - Πορτογαλία και Ιταλία - Βέλγιο) με την Ιταλία να φθάνει μέχρι τον τελικό και να κατακτά δίκαια το τρόπαιο.