Σάββατο, 24 Ιούλιος 2021 11:59

Στο... Πι και Φι: Με το δεξί Βέρντερ και Τουλούζ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Βέλγιο, Ρωσία, Πολωνία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Β' Γερμανίας, Β' Γαλλίας και Μεξικό. Η Β' Γερμανίας μπορούμε να πούμε ότι θα είναι φέτος μια μικρή... Μπουντσελίγκα, με την παρουσία της Σάλκε, της Βέρντερ, του Αμβούργου, αλλά και άλλων μεγάλων ονομάτων όπως η Νυρεμβέργη και το Αννόβερο.
Σάλκε και Βέρντερ, που υποβιβάστηκαν από τη μεγάλη κατηγορία, είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και ακολουθεί το Αμβούργο. Τρεις ομάδες που έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το φετινό πρωτάθλημα..
Η Βέρντερ ξεκινά εντός έδρας τις υποχρεώσεις της, με αντίπαλο το Αννόβερο, σ' ένα ματς που είναι γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα της Βρέμης υπερέχει όμως σε ποιότητα και εμπειρία και πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει νικηφόρα.
Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Τουλούζ βρέθηκε κοντά στο να επιστρέψει στο σαμπιονά,, αλλά δεν τα κατάφερε. Ξεκινά τη σεζόν με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί και εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να λυγίζει την αντίσταση της Αζαζιό. Σύμμαχος και η προϊστορία με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
Στη Δανία, η Μίντιλαντ ξεκίνησε με ήττα τη σεζόν και μάλιστα εντός έδρας με 1-2 από την Οντένσε και θέλει να "ρεφάρει" στην έδρα της Ααλμποργκ που πήρε ισοπαλία στην Κοπεγχάγη, αλλά έχει αποδυναμωθεί συγκριτικά με πέρυσι. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού σε τιμές άνω του διπλασιασμού.
Η πρωταθλήτρια Δανίας Μπρόντμπι αναδείχθηκε ισόπαλη στην πρεμιέρα εκτός με την Ααρχους (1-1) και θα επιδιώξει να νικήσει τη Βίμποργκ, που πήρε πέρυσι τον τίτλο στη Β' κατηγορία και ξεκίνησε με διπλό στην Νόρτζελαντ. (1-2). Δύσκολα οι νεοφώτιστοι θα πάρουν αποτέλεσμα σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και στην έδρα μάλιστα της πρωταθλήτριας.
Στο Βέλγιο, η Αντερλεχτ δίνει τοπικό ντέρμπι με την Ουνιόν, που ανέβηκε μετά από 48 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και θα μπει με ενθουσιασμό. Ενα γκολ μπορεί να ρο πετύχει, ώστε να επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο αμφίσκορο.
Ιδια επιλογή και για το Φορταλέζα - Μπραγκαντίνο στη Βραζιλία, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα και είναι ψηλά στη βαθμολογία, όντας από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
210. Ααλμποργκ - Μίντιλαντ 2 2.20
228. Τουλούζ - Αξαζιό 1 1.96
241. Βέρντερ Βρέμης - Αννόβερο 1 1.96

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
328. Μπρόντμπι - Βίμποργκ 1 1.84
334, Αντερλεχτ - Ουνιόν G.G. 1.77
357. Φορταλέζα - Μπραγκαντίνο G.G. 1,78