Σάββατο, 31 Ιούλιος 2021 12:14

Στο... Πι και Φι: Για “σεφτέ” η Σάλκε, γκολ στο γαλλικό σούπερ Καπ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Για “σεφτέ” η Σάλκε, γκολ στο γαλλικό σούπερ Καπ

Καλημέρα σας. Από τη Σκωτία θα ξεκινήσουμε σήμερα και την πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ρέιντζερς απέναντι στην Λίβινγκστον.

Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη (μόλις 1,20 ο άσος) αλλά οι φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος, μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το αουτσάιντερ αμφίσκορο, που αξίζει το ρίσκο. Στην Αυστρία, η Χάρτμπεργκ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, καθώς νίκησε τη Ραπίντ στη Βιέννη.
Για να έχει όμως αντίκρισμα το διπλό, θα πρέπει να νικήσει σήμερα την Αλταχ που έχασε εύκολα από τη Λίντσερ. Εδρα, φόρμα, ψυχολογία; δείχνουν άσο.
Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Ζυρίχη – Λωζάνη. Η πρώτη έκανε διπλό στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος (κόντρα στη Λουγκάνο) και η Λωζάνη έχασε εύκολα στο γήπεδό της από τη Σεν Γκάλεν. Η Ζυρίχη έδειξε καλύτερα στοιχεία και πιστεύουμε ότι θα κάνει το δύο στα δύο.
Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Σάλκε αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε εντός έδρας από το Αμβούργο και κατάλαβε από νωρίς ότι πρέπει να... ιδρώσει για να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.
Η Σάλκε έχει πάντως εξαιρετικό ρόστερ, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και πιστεύουμε ότι αρχής γενομένης από αύριο, θα δείξει τη δυναμική της. Η Χολστάιν δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά δεν συγκρίνεται σε μέγεθος με τη Σάλκε, που θέλει να κάνει “σεφτέ” και σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα την εμπιστευτούμε.
Στη Δανία, η Κοπεγχάγη έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και δοκιμάζεται στην έδρα της Οντένσε που μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία, αποτελέσματα που ήρθαν όμως με δόση τύχης. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και μπορούν το διπλό, που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.
Στο Ισραήλ διεξάγεται την Κυριακή ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Λιλ και την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Παρί να έχει πάρα πολλές απουσίες. Οι πρωταθλητές είναι σε θέση να το εκμεταλλευτούν και να ξεκινήσουν με μια επιτυχία τη σεζόν. Θα αποφύγουμε όμως το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
183. Ρέιντζερς – Λίβινγκστον G.G. 2.19
218. Χάρτμπεργκ – Αλταχ 1 2.07
228. Ζυρίχη – Λωζάνη 1 2,35

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
296. Χολστάιν – Σάλκε 2 2.66
329. Οντένσε – Κοπεγχάγη 2 2.10
408. Λιλ – Παρί Σ.Ζ. G.G. 1.70