Σάββατο, 07 Αύγουστος 2021 10:56

Στο... Πι και Φι: Ασοι σε Τσάμπιονσιπ και Σαμπιονά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η ώρα για να ξεκινήσουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έφθασε, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, μαζί με την Πορτογαλία και την Β' Ολλανδίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν πρεμιέρα Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντσελίγκα, Πριμέρα, η πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, η Τουρκία και η Β΄' Ισπανίας. Σιγά σιγά λοιπόν, τα μεγάλα πρωταθλήματα αρχίζουν και αυξάνουν τις στοιχηματικές επιλογές.
Αυτό το διήμερο, θα μας απασχολήσει η Τσάμπιονσιπ,, το Σαμπιονά, το Βέλγιο και η Α' Αγγλίας. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην Αγγλία, η Κάρντιφ προετοιμάστηκε καλύτερα για το πρωτάθλημα και δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από την Μπάρνσλι, την οποία έχει κερδίσει εντός έδρας στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Ο άσος προσφέρεται στο 2,19.
Την ίδια ώρα, η Στόουκ υποδέχεται την Ρέντινγκ, που έχει μεταγραφικό εμπάργκο και περιορισμένες λύσεις για την πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο βάθος και το αβαντάζ της έδρας για να ξεκινήσουν νικηφόρα. Από την Αγγλία θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση της Ρόδεραμ με την Πλίμουθ για την πρώτη κατηγορία.
Η Ρόδεραμ έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, αλλά η Πλίμουθ διακρίνεται για την επιθετική της φιλοσοφία και αναμένουμε παιχνίδι με γκολ.
Στο Σαμπιονά, η Νις έκανε καλές κινήσεις στις μεταγραφές και μπαίνει με φιλοδοξίες στη σεζόν, Η Ρεμς ακόμα ψάχνεται μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης.
Με ενθουσιασμό θα μπει στην πρεμιέρα και το Στρασβούργο κόντρα στην Ανζέ, η οποία όπως και η Ρεμς, θα χρειαστούν χρόνο για να "δέσουν". Θα πάμε και εδώ με τον άσο.
Τέλος στο Βέλγιο, η Γάνδη ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και η Οστάνδη προσφέρεται γι' αυτό. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στο ζευγάρι και αν είναι σοβαροί οι φιλοξενούμενοι, θα επιβεβαιώσουν το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
186. Κάρντιφ - Μπάρνσλι 1 2.19
193. Στόουκ - Ρέντινγκ 1 1,99
200. Ρόδεραμ - Πλίμουθ όβερ 2,5 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
399. Νις - Ρεμς 1 1,80
470. Στρασβούργο - Ανζέ 1 1,91
549. Οστάνδη - Γάνδη 2 1.88