Σάββατο, 14 Αύγουστος 2021 13:21

Στο... Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο άσοι

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Τρία ακόμα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Μπουντεσλίγκα, η Πρέμιερ Λιγκ και η Λα Λίγκα ξεκίνησαν από χθες, ενώ πρεμιέρα έχουμε και σε Τουρκία, Ολλανδία και Β’ Ισπανίας.


Στην Αγγλία, η Αστον Βίλα δοκιμάζεται από την Γουότφορντ που επέστρεψε άμεσα στην μεγάλη κατηγορία και θα έχει ενθουσιασμό. Οι φιλοξενούμενοι όμως, διαθέτουν καλύτερους παίκτες, εμπειρία και μπορούν να μπουν με το δεξί. Η φετινή Αστον Βίλα έχει υψηλές βλέψεις και τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει.
Το ίδιο ισχύει και για την Εβερτον, η οποία φιλοξενεί την αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι Σαουθάμπτον.
Τα “ζαχαρωτά” με τον Μπενίτεθ πλέον στον πάγκο, καλούνται να πετύχουν ότι δεν έκαναν την περασμένη σεζόν (10η θέση). Να βγουν δηλαδή Ευρώπη και να παίξουν ποδόσφαιρο αντάξιο του ρόστερ.
Θα υπάρχει μεν άγχος λόγω πρεμιέρας, αλλά περιμένουμε, έστω και δύσκολα, να φθάσουν στο τρίποντο.
Στη Γαλλία, η πρωταθλήτρια Λιλ ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα στη Μετς, που είναι σαν... νίκη, αφού βρέθηκε να χάνει με 3-1.
Ενα βαθμό πήρε στην πρεμιέρα και η Νις (0-0 με τη Ρεμς) που έχει στον πάγκο τον πρώην τεχνικό της Λιλ (Γκαλτιέ).
Σήμερα όμως θα έχει δύσκολο έργο, αφού η Λιλ θα μπει αποφασισμένη για να κάνει “σεφτέ” και έχει τον πρώτο λόγο.
Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει και η Λυών, που παίζει την Κυριακή εκτός με την Ανζέ. Η Λιόν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός με τη Μπρεστ στην πρεμιέρα, ενώ η Ανζέ έκανε διπλό στο Στρασβούργο (0-2). Η σοβαρή Λυών δεν θα έχει πρόβλημα. Σύμμαχος και η παράδοση με πέντε σερί διπλά.
Στη Γερμανία, η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Χέρτα, που θέλουν να αφήσουν φέτος το στίγμα τους. Περιμένουμε ωραίο ματς με γκολ και νικήτρια την ομάδα του Βερολίνου, που έχει καλύτερες μονάδες. Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό (2,58).
Στην Ολλανδία, η Φέγενορντ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, μιας και έχει δώσει ευρωπαϊκά ματς, σε αντίθεση με τη Βίλεμ, που προετοιμάστηκε με προβλήματα λόγω τραυματισμών και covid -19. Το διπλό στο 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
216. Γουότφορντ – Αστον Βίλα 2 2,18
217. Εβερτον – Σαουθάμπτον 1 1.84
279. Λιλ – Νις 1 1,80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
371. Ανζέ – Λυών 2 1,70
428. Βίλεμ – Φέγενορντ 2 1,85
435. Κολωνία – Χέρτα 2 2,58