Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 14:21

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Στον όμιλο της Πάτρας οι παίδες του Αργη

Γράφτηκε από τον

Τους αντιπάλους της στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, έμαθε η ομάδα παίδων του Αργη Καλαμάτας.

Η καλαματιανή ομάδα θα αγωνιστεί στον α’ όμιλο της Πάτρας στην Πάτρα το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου κόντρα σε Ν.Ο. Αργοστολίου, Ν.Ο. Πατρών, ΝΕ Πατρών και Ν.Ο. Ναυπλίου. Να σημειωθεί ότι ο Αργης θα συμμετάσχει για 2η συνεχόμενη φορά στο εν λόγω πρωτάθλημα στην κατηγορία των παιδιών έως 13 ετών. Θυμίζουμε ότι η ανδρική ομάδα του Αργη, που μετέχει στη Γ’ εθνική, κληρώθηκε στον όμιλο Πελοποννήσου,που θα διεξαχθεί επίσης στην Πάτρα (17 με 19 Σεπτεμβρίου). Συγκεκριμένα, θα παίξει με την ομάδα του ΟΠΑΘΑ, του Νηρέα Πάτρας και του ΝΟ Πρέβεζας, διεκδικώντας αρχικά την πρόκριση της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Φιλικά στο Ναύπλιο

Στο μεταξύ,τόσο τα τμήμα ανδρών, όσο και το μίνι παίδων έδωσαν την περασμένη Κυριακή φιλικά προετοιμασίας στο Ναύπλιο, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Οι "μικροί" πολίστες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δύο αγώνες με όρους επισήμων αγώνων, αλλά και οι άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και αυτοί ξανά μετά από ένα περίπου μήνα απραξίας.
“Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Ναυπλίου Χρήστο Δημούλη για την άψογη φιλοξενία. Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «Ευ αγωνίζεσθαι» και την "ευγενή άμιλλα"”, καταλήγει η ανακοίνωση του Αργη.