Σάββατο, 18 Σεπτέμβριος 2021 11:08

Στο... Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τέσσερα διπλά και δύο γκολ – γκολ έχει το... μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Μπουντεσλίγκα η Μάιντς υποδέχεται τη Φράιμπουργκ, η οποία υπερέχει σε ποιότητα, αλλά προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.
Η Μάιντς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα (3 νίκες, 1 ισοπαλία), όμως η Φράιμπουργκ είναι αήττητη και στο 3.30 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.
Στο Σαμπιονά, ένα από τα ντέρμπι που ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική είναι αυτό του Βορρά, ανάμεσα στη Λανς και τη Λιλ. Η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας μετρά μόνο μια νίκη στο ξεκίνημα, ενώ η Λανς είναι αήττητη, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Λιλ έδειξε μεσοβδόμαδα (στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βόλφσμπουργκ) ότι αρχίζει και ξυπνά και το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά.
Το ίδιο ισχύει και για την Εβερτον, η οποία φιλοξενείται από την Αστον Βίλα. Η ομάδα του Μπενίτεθ φιγουράρει στις πρώτες θέσεις (3 νίκες, 1 ισοπαλία) σκοράρει με ευκολία και με τη ψυχολογία στα ύψη, μπορεί να νικήσει μια μέτρια Αστον Βίλα (1-1-2).
Από την Πρέμιερ Λιγκ θα κρατήσουμε και το γκολ – γκολ στο παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι.
Η Τσέλσι με τον φορμαρισμένο Λουκάκου είναι το φαβορί, αλλά η Τότεναμ θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Απόλλωνας θα ψάξει την πρώτη νίκη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Βόλος το δύο στα δύο, ύστερα από την νικηφόρα πρεμιέρα με τη Λαμία. Το περσινό μεταξύ τους ματς στη Ριζούπολη είχε έρθει ισόπαλο 3-3. Απόλλωνας και Βόλος μπορούν να επιβεβαιώσουν και φέτος το αμφίσκορο.
Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα (3-0 τον Ιωνικό), ενώ οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη. Ο Νίκος Νιόπλιας θα προσπαθήσει και πάλι να διαφυλάξει το μηδέν, αλλά η φετινή Ενωση έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά για να φύγει με το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
240. Μάιντς – Φράιμπουργκ 2 3.30
329. Λανς – Λιλ 2 2.65
346. Aστον Βίλα – Εβερτον 2 2.77

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
455. Απόλλων Σμύρνης – Βόλος G.G. 1.88
595. ΟΦΗ – ΑΕΚ 2 1.68
596. Τότεναμ – Τσέλσι G.G. 1.85