Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2021 10:59

Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Ατρόμητο, γκολ στον Βόλο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από το Βόλο θα ξεκινήσουμε σήμερα, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι μετά από τρεις σερί νίκες, που τους έφεραν μόνους στην κορυφή, γνώρισαν τη συντριβή στη Λεωφόρο με 5-1 από τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα ο Αστέρας έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό και μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχει νίκη, αλλά ούτε και έχει βρει δίχτυα.
Στατιστικά το σερί αυτό θα σπάσει. Ο τρόπος παιχνιδιού του Βόλου ευνοεί ώστε να σκοράρουν οι Αρκάδες, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν και το μηδέν. Το γκολ – γκολ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και τον άσο του Ατρομήτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Περιστερίου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, μετρά μόνο ήττες και η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά στο ντεμπούτο του Παράσχου ήρθε η ήττα από τον Αρη.
Ο Ατρόμητος δίνει δεύτερο σερί ματς στο γήπεδό του και αναμένεται να μπει αποφασισμένος για το τρίποντο.
Ο ΠΑΣ είναι αήττητος σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά πιστεύουμε ότι έστω και δύσκολα θα κερδίσει η ομάδα που το θέλει περισσότερο.
Στην Αγγλία, η Αρσεναλ πήρε τα πάνω της με τρία διαδοχικά τρίποντα και ιδιαίτερα στο τελευταίο με την Τότεναμ (3-0 στο ημίχρονο) ήταν απολαυστική. Με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να περάσει από την έδρα της Μπράιτον, όπως έκανε και πέρυσι.
Η χαμένη του ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, Τότεναμ υποδέχεται την Αστον Βίλα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας εκτός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τότεναμ θα μπει... υποψιασμένη και δύσκολα η Βίλα να κάνει δεύτερη σερί νίκη. Αξίζει το ποντάρισμα στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Καλύτερη ομάδα είναι και η Σεβίλλη από την Γρανάδα, με την οποία έχουν καλές σχέσεις. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και η φετινή Γρανάδα (3 ισοπαλίες, 4 ήττες) δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο.
Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ διεκδικεί τον τίτλο. Είναι αήττητη μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας αγνοεί την ήττα σε 20 αγώνες. Το ματς με την Καϊσερισπόρ εξαρτάται από την δική της απόδοση. Εάν είναι σοβαρή θα φύγει με το τρίποντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
219. Βόλος – Αστέρας Τρίπολης G.G. 1,87
232. Καϊσερισπόρ – Τραμπζονσπόρ 2 1,84
340. Μπράιτον – Αρσεναλ 2 2.32

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
453. Τότεναμ – Αστον Βίλα 1 2.02
459. Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1 2.22
1005. Γρανάδα – Σεβίλλη 2 1,74