Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2021 10:18

Στο... Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια Ελλάδα και Βοσνία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το... επόμενο δίνει σήμερα η εθνική ομάδα στη Γεωργία, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζει σε πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Γεωργία παίζει μόνο για το γόητρο, αλλά έχει κάνει ήδη τη ζημιά με την ισοπαλία στην Τούμπα και δεν παύει να είναι επικίνδυνος αντίπαλος.
Η Ελλάδα με τη νίκη επί της Σουηδίας έδειξε ότι το πιστεύει και θα ψάξει πλέον το δύο στα δύο (σήμερα στο Μπατούμι) και την Τρίτη στη Στοκχόλμη για να πάρει αυτή τη δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία. Στον 4ο όμιλο, Ουκρανία, Φινλανδία και Βοσνία διεκδικούν τη δεύτερη θέση (η Γαλλία δεν χάνει την πρωτιά) με τις δύο πρώτες να παίζουν σήμερα μεταξύ τους. Η Βοσνία φιλοξενείται από το Καζακστάν και θέλει το διπλό για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι στο Ελσίνκι. Δεν θα είναι εύκολο το ματς στην Αστάνα, αλλά το κίνητρο μας ωθεί στο διπλό.
Από τις εθνικές θα κρατήσουμε και το διπλό της Γαλλίας στον τελικό του Nations League με την Ισπανία, που διεξάγεται στην Ιταλία. Η τελευταία έχασε στον ημιτελικό από την Ισπανία, ενώ η Γαλλία νίκησε με ανατροπή (3-2 από 0-2 το Βέλγιο). Η Ισπανία έχει ταλέντο, αλλά η Γαλλία υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα.
Από εκεί και πέρα, ματς με γκολ αναμένεται το Σέφιλντ – Μπόλτον για την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, ενώ αξίζει το αμφίσκορο στη Βραζιλία στην αναμέτρηση της ανώτερης Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε. Η τελευταία μπορεί να μην προλαβαίνει το τρένο της παραμονής, αλλά παλεύει σε όλα τα ματς.
Τέλος στη Β’ Ισπανίας, η Πονφεραντίνα απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή και φιλοξενείται από την 14η Σοσιεδάδ Β’ που θα έχει πολλές απουσίες. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (2,67).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
934. Καζακστάν – Βοσνία 2 1.80
969. Σέφιλντ Γ.– Μπόλτον όβερ 2,5 1,91
1043. Γεωργία – Ελλάδα 2 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1118. Σοσιεδάδ Β – Πονφεραντίνα 2 2,67
1140. Ιντερνασιονάλ – Σαπεκοένσε G.G. 2.08
1447. Ισπανία – Γαλλία 2 2,35