Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2021 10:28

Στο... Πι και Φι: "Τρένο" η Νάπολι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Γεμάτο ντέρμπι είναι το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Στην Ιταλία τα βλέμματα στρέφονται στο Ρόμα - Νάπολι και Ιντερ - Γιουβέντους.

Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το πρώτο ζευγάρι. Η Ρόμα του Μουρίνιο προέρχεται από τη συντριβή την Πέμπτη με 6-1 από τη Μπόντο Γκλιμτ και θα υποδεχτεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία. Η Νάπολι έχει κάνει το 8 στα 8, φιγουράρει μόνη στην κορυφή και δείχνει ικανή για τον τίτλο. Η Ρόμα θα βγάλει αντίδραση, αλλά η Νάπολι δεν κοντράρεται αυτή την εποχή και θα ποντάρουμε στο να επεκτείνει το σερί της.
Σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή, βρίσκεται η Μίλαν, που γύρισε το ματς με τη Βερόνα (3-2 από 0-2). Η παρέα του Ζλάταν δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια που έχει θέματα στα μετόπισθεν, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η ποιοτική γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων.
Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ οδηγεί την κούρσα έχοντας πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα. Η πρωτοπόρος κέρδισε και τη Φενέρμπαχτσε με 3-1, είναι αήττητη εδώ και 7 μήνες και το ματς με τη Γκετζέπε εξαρτάται από τη δική της απόδοση. Οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη και τρεις ήττες εντός έδρας, με συνέπεια να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Δικαιολογημένα το διπλό προσφέρεται σε τιμές φαβορί.
Στην Ελλάδα η 7η αγωνιστική δίνει σημεία, Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τη σεζόν με βλέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει νίκη και είναι ουραγός (μαζί με τον Απόλλωνα). Το ματς με τον Ιωνικό προσφέρεται για να σπάσει το αρνητικό σερί.
Οι νεοφώτιστοι έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα και ο Ατρόμητος υπερέχει σε όλες τις γραμμές. Αν δεν κερδίσει και τώρα, πότε θα το κάνει;
Ευκαιρία να κάνει "σεφτέ" στο Ηράκλειο έχει και ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, Οι Κρητικοί πήραν την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο και θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη και με περισσότερες πλέον επιλογές. Η Λαμία δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η έδρα δίνει προβάδισμα στον ΟΦΗ.
Στο Βόλο, η ομώνυμη ομάδα περιμένει την ΑΕΚ μετά το απίστευτο 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ενώ έχανε με 4-1 στο ημίχρονο.
Η Ενωση στο ντεμπούτο Γιαννίκη στον πάγκο νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο και θέλει να χτίσει σερί. Οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει τους ίδιους βαθμούς σε έξι αγωνιστικές και απέχουν μόλις ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά ο Βόλος έχει δείξει ότι δεν βρίσκεται τυχαία τόσα ψηλά. Είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας.
Θα πάμε με το όβερ 2,5 που έχει επιβεβαιωθεί σε όλους τους αγώνες του Βόλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
311. Ατρόμητος - Ιωνικός 1 1.70
322. Γκετζέπε - Τραμπζονσπόρ 2 1.88
1021. Μπολόνια - Μίλαν 2 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1112. Βόλος - ΑΕΚ όβερ 2,5 1,75
1157. ΟΦΗ - Λαμία 1 2.22
1166. Ρόμα - Νάπολι 2 2.32