Σάββατο, 30 Οκτώβριος 2021 10:17

Στο... Πι και Φι: Χτίζει σερί η ΑΕΚ, με ψυχολογία η Σασσουόλο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Φράιμπουργκ με την Γκρόιτερ Φιρτ.

Η πρώτη φιγουράρει στην 3η θέση, ενώ η Γκρόιτερ είναι ουραγός και χωρίς νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια και θα βγουν από το... καβούκι τους. Προμηνύεται ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και το τρίποντο με την Κρ. Πάλας θεωρείται μονόδρομος. Η ομάδα του Βιεϊρά όμως είναι 4 αγωνιστικές αήττητη, σκοράρει συνέχεια και με τον... αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να βρει δίχτυα και στο Μάντσεστερ, επιβεβαιώνοντας το αουτσάιντερ αμφίσκορο.
Στην Ιταλία, η Σασσουόλο έκανε τη νίκη της αγωνιστικής (2-1 εκτός τη Γιουβέντους), την οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία της. Για να έχει όμως αντίκρισμα το διπλό θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην υποδεέστερη Εμπολι. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με την ψυχολογία στα ύψη και ΄πιστεύουμε ότι εύκολα, ή δύσκολα, θα πανηγυρίσουν.
Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Τορίνο απέναντι στην Σαμπντόρια που έχει πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν.
Στο ΟΑΚΑ Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Αρη με στόχο την τέταρτη σερί νίκη και τρίτη με τον Γιαννίκη στον πάγκο. Η Ενωση θα έχει απουσίες (Γκαρσία, Αμραμπατ), αλλά με 30.000 κόσμο στο πλευρό της μπορεί να λυγίσει την αντίσταση του Αρη και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Στο ντέρμπι των Βάσκων, η Σοσιεδάδ έχει προβάδισμα, όντας πρωτοπόρος και σε φοβερή κατάσταση. Και η Αθλέτικ όμως είναι σε καλό φεγγάρι και θα γίνει... μάχη. Αντί για σημείο, επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
205. Φράιμπουργκ - Γκρόιτερ Φιρτ G.G. και όβερ 2,5 2.05
209. Μάντσεστερ Σίτι - Κρ. Πάλας G.G. 1.98
339. Τορίνο - Σαμπντόρια 1 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
416. Σασσουόλο - Εμπολι 1 1.74
470. AEK - Αρης 1 1.81
491. Σοσιεδάδ - Μπιλμπάο G.G. 1.84