Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 10:33

Στο... Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Καλημέρα σας. Με τα γκολ θα κάνουμε... παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Μπουντεσλίγκα, η "μόνιμη" πρωταθλήτρια Μπάγερν υποδέχεται την Φράιμπουργκ, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όντας στην 3η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.
Στο Μόναχο όμως, οι Βαυαροί δεν κοντράρονται. Δίνουν πάντως ευκαιρίες στους αντιπάλους τους. Η Φράιμπουργκ μπορεί να σκοράρει και να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο. Για να ανεβάσουμε την απόδοση πάμε στο γκολ - γκολ και όβερ 3,5, όπως συνηθίζει τελευταία η παρέα του Λεβαντόφσκι.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ (12 βαθμοί) κερδίζει τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τη Νόριτς που δεν έχει νίκη μετά από 10 αγωνιστικές. Τα "καναρίνια" οφείλουν να χτυπούν όλα τα ματς από εδώ και πέρα, αν θέλουν να σώσουν την παρτίδα.
Ενα γκολ μπορεί να το πετύχουν, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν κόντρα σ' έναν αντίπαλο που στο γήπεδό του σκόραρε τρεις φορές απέναντι στη Λίβερπουλ!
Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει συνήθεια τις.. ανατροπές και θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.
Από ανατροπή και μάλιστα από 0-2 (3-2 τη Ρεμς) προέρχεται και η Μπορντό. Οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις και θα μπουν με ανεβασμένη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο. Προμηνύεται ματς με γκολ και θέαμα.
Την Κυριακή, Εβερτον και Τότεναμ ψάχνουν αντίδραση μετά τις τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία, καθώς αμφότερες έχουν χάσει έδαφος από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ποντάρουμε στις καλές επιθέσεις των ομάδων, που δεν είναι τόσο αξιόπιστες αμυντικά.
Το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο, που έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες και δεν θα φοβηθεί τον ανεβασμένο στις τελευταίες αγωνιστικές Αρη.
Οι γηπεδούχοι παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και ο Αρης είναι δεδομένο ότι θα βρει πολλούς χώρους. Στο 1,92 το όβερ 2,5 για μια ομάδα (Βόλος) που το έχει φέρει στα 7 από τα 8 παιχνίδια της.
Στο ντέρμπι μίσους Μπέτις - Σεβίλλη, θα αποφύγουμε το σημείο, καθώς είναι ματς - τριπλή. Βλέπουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
227. Μπάγερν Μονάχου. - Φράιμπουργκ G.G. και όβερ 3,5 2,15
231. Μπρέντφορντ - Νόριτς G.G. 1.88
1031. Μπορντό -Παρί Σεν Ζερμέν G.G. και όβερ 2,5 1,94

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
117. Εβερτον - Τότεναμ όβερ 2,5 1,90
1151. Βόλος - Αρης όβερ 2,5 1,92
1216. Mπέτις - Σεβίλλη G.G. 1.74