Σάββατο, 20 Νοέμβριος 2021 10:01

Στο... Πι και Φι: Ντεμπούτο με νίκη ο Τζέραρντ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το διάλειμμα των εθνικών ομάδων τελείωσε και τα πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι.

Στη Σούπερ Λίγκα, η “αυλαία” της 10ης αγωνιστικής ανοίγει στο Βόλο, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς. Οι Κρητικοί είναι αήττητοι εκτός έδρας (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) και στηρίζονται στην άμυνα. Περιμένουμε όμως, ότι θα παρασυρθούν από το ρυθμό που δίνει ο Βόλος και το ματς θα ανοίξει.
Ματς που υπόσχεται γκολ είναι και το Θέλτα – Βιγιαρεάλ. Η πρώτη πήρε βαθμό από την Μπαρτσελόνα , παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-0! Το “κίτρινο υποβρύχιο” νίκησε τη Χετάφε και θέλει το πρώτο διπλό μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες. Τα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν συγκινήσεις.
Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και τον άσο της Χετάφε που “καίγεται” για το τρίποντο κόντρα στην Κάδιθ. Είναι καλύτερη ομάδα και οφείλει να πάρει αυτό το ματς για να ξεκολλήσει από την ουρά.
Ακόμα αξίζει το ποντάρισμα στο γκολ – γκολ, στη συνάντηση της Σοσιεδάδ με τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι, αλλά οι “νυχτερίδες” δεν είναι αμελητέα ποσότητα και με τον αέρα του αουτσάιντερ, μπορούν να βάλoυν δύσκολα.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα με τον Στίβεν Τζέραρντ πλέον στον πάγκο, θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Το ματς με την Μπράιτον δεν θα είναι εύκολο, αλλά η αλλαγή προπονητή έχει συνήθως ευεργετικά αποτελέσματα στη ψυχολογία των παικτών και η κερκίδα θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Ο άσος στο 2,32.
Τέλος, στη Γαλλία η Νις είναι ανώτερη ομάδα από την Κλερμόν και αν εμφανιστεί σοβαρή θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
206. Βόλος – ΟΦΗ όβερ 2,5 1,95
214. Θέλτα – Βιγιαρεάλ όβερ 2,5 1,85
255. Αστον Βίλα – Μπράιτον 1 2.32

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
452. Χετάφε – Κάδιθ 1 1,91
499. Κλερμόν – Νις 2 2.00
542. Σοσιεδάδ – Βαλένθια G.G. 1,81