Σάββατο, 27 Νοέμβριος 2021 10:40

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από έξι πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στο Καμπιονάτο, η Σαμπντόρια ανάσανε βαθμολογικά με το διπλό στη Σαρλενιτάνα και υποδέχεται με καλή ψυχολογία τη Βερόνα, η οποία ναι μεν έχει 7 βαθμούς περισσότερους από τους γηπεδούχους, αλλά εκτός έδρας δεν έχει ακόμα κερδίσει. Επιπλέον η προϊστορία στο ζευγάρι είναι 21-9-1. Το μοναδικό διπλό ήταν τη σεζόν 1972-73. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ ποντάρουμε τη Σαμπντόρια.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Χέρτα δίνει κρίσιμο ματς με αντίπαλο την Αουγκσμπουργκ, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν, αλλά στο Βερολίνο δεν έχει νίκη σε 10 αγώνες και φέτος στο πρωτάθλημα μετρά 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στις εξόδους της. Το ρόστερ της Χέρτα δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά.
Στην Ισπανία, η Βαγιεκάνο είναι η ευχάριστη έκπληξη, όντας στην 6η θέση και πάμε χωρίς άγχος στην έδρα της Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά η Ράγιο είναι σε καλή κατάσταση και παρά τις απουσίες μπορεί να βάλει δύσκολα. Αξίζει το όβερ 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ με τον Κόντε πλέον στον πάγκο, θέλει να χτίσει σερί και το ματς με την Μπέρνλι είναι από αυτά που πρέπει να πάρει για να ξεφύγει από τη μετριότητα.
Στο Σαμπιονά, η Μπορντό αρχίζει και παίρνει τα πάνω της και το ματς με τη Μπρεστ θεωρείται βατό. Εάν εμφανιστεί λίγο προσεκτική στην άμυνα θα έρθει η νίκη, διότι στην επίθεση έχει... λυθεί.
Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Αρης, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από τις ήττες – σοκ από Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα. Η νίκη είναι το μόνο “φάρμακο” για τις πληγές που άνοιξαν, ιδιαίτερα στον Αρη από το απίστευτο 0-5.
Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ και περιμένουμε και την Κυριακή ένα γεμάτο ντέρμπι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
216. Σαμπντόρια – Βερονα 1 2,55
247. Χέρτα – Αουγκσμπουργκ 1 2,02
314. Βαλένθια – Βαγιεκάνο όβερ 2,5 2.02

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
846. Μπέρνλι – Τότεναμ 2 1.94
850. Μπορντό – Μπρεστ 1 2,30
907. ΠΑΟΚ – Αρης όβερ 2,5 2,08