Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2021 10:26

Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Νιούκαστλ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ντέρμπι παραμονής Νιούκαστλ – Μπέρνλι.

Η πρώτη είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, που αγνοεί τη νίκη και δεν έχει άλλα περιθώρια. Η Μπέρνλι άλλωστε είναι στα κυβικά της, με μόλις ένα τρίποντο και χωρίς διπλό.
Οι γηπεδούχοι μετρούν εφτά ισοπαλίες σε 14 αγωνιστικές, κάτι που δείχνει ότι είναι σκληροτράχηλο σύνολο, αλλά τους λείπει το τρίποντο που θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Ηρθε η ώρα να σπάσει η Νιούκαστλ το σερί. Από την Αγγλία, θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στη συνάντηση της Αστον Βίλα με τη Λέστερ. Οι γηπεδούχοι με τον Τζέραρντ στον πάγκο είναι άλλη ομάδα, σκοράρουν εύκολα, αλλά δεν έχουν λύσει τα ζητήματα στα μετόπισθεν. Το ίδιο και η Λέστερ.
Στην Ελλάδα, ο Βόλος λίγο έλειψε να πάρει βαθμό στο “Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό και πλέον υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από 1,5 μήνα. Οι Θεσσαλοί δεν ξέρουν να παίζουν άμυνα και οι Αγρινιώτες θα βρουν χώρους. Ο Βόλος έχει φέρει 11 όβερ 2,5 σε 13 παιχνίδια και στο 2,07 θα ποντάρουμε στο... 12ο.
Στην Ιταλία, η Ιντερ “ψαλίδισε” τη διαφορά από την Νάπολι και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Το εμπόδιο της Ρόμα, λόγω και της ιδιαιτερότητας Μουρίνιο, δεν θα είναι εύκολο, αλλά το μομέντουμ είναι με την Ιντερ. Η Ρόμα, εκτός του ότι προέρχεται από άσχημες εμφανίσεις, έχει και σημαντικές απουσίες.
Η φόρμα και η διαφορά δυναμικότητας δείχνουν διπλό και στο ζευγάρι Σπέτσια – Σασσουόλο. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός τη Μίλαν και λίγο έλειψε να κάνουν το ίδιο και με τη Νάπολι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Αν η Σασσουόλο επαναλάβει αυτές τις εμφανίσεις, θα κερδίσει εύκολα.
Στη Γαλλία, η Μονπελιέ υποδέχεται την υποδεέστερη Κλερμόν (οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνει πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων για να πάρουν το 7ο τρίποντο στη σεζόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
248. Νιούκαστλ – Μπέρνλι 1 2,15
299. Βόλος – Παναιτωλικός όβερ 2,5 2,07
322. Ρόμα – Ιντερ 2 2,08

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
478. Μονπελιέ – Κλερμόν 1 2,08
481. Σπέτσια – Σασσουόλο 2 2,05
522. Αστον Βίλα – Λέστερ όβερ 2,5 1.75