Τρίτη, 12 Αύγουστος 2014 13:41

Betarades: Το Λιγκ Καπ στο επίκεντρο

Γράφτηκε από τον
Betarades: Το Λιγκ Καπ στο επίκεντρο

Αρκετά «γεμάτο» το σημερινό πρόγραμμα για τα δεδομένα της ημέρας αλλά και της εποχής. Στο κουπόνι κυριαρχούν τα παιχνίδια σε Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας, πλήρη αγωνιστική δράση έχουμε και στην Κόνφερενς της Αγγλίας, ενώ απόψε (21:45) διεξάγεται ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη.

 

Νίκη για Ρόδεραμ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το «δυνατό» σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.90 στο ματς Ρόδεραμ – Φλίτγουντ Τάουν για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Με το …αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η Ρόδεραμ. Το συγκρότημα του Στιβ Έβανς είχε δύσκολο έργο και γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι χάρη στο γκολ του Χέντρικ στο 82’. Σήμερα, ωστόσο, απέναντι στη Φλίτγουντ Τάουν, από την οποία αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω, πιστεύουμε ότι έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μπορεί την έκπληξη η Κρόουλι

Συνεχίζουμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.25 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στην αναμέτρηση Κρόουλι – Ίπσουιτς. Με σημαντική νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Μπάρνσλεϊ, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την Α΄ Αγγλίας η Κρόουλι. Ωστόσο η νίκη αυτή αποδείχθηκε πύρρειος, αφού τραυματίστηκε ο αρχηγός της, Τζος Σίμπσον στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και παρακολούθησε το δεύτερο υποβασταζόμενος από πατερίτσες. Πάντως ο προπονητής Τζον Γκρέγκορι καθησύχασε τους πάντες, αφού έκανε λόγια για απλά ένα προληπτικό μέτρο. Απέναντι στην Ίπσουιτς, που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω πιστεύουμε ότι η Κρόουλι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να επιβεβαιώσει το στοίχημά μας.

Over στο Τσέστερφιλντ

Από την ίδια διοργάνωση, κρατάμε το Over 2.5 γκολ στο παιχνίδι Τσέστερφιλντ – Χάντερσφιλντ σε απόδοση 1.96. Η Τσέστερφιλντ το Σάββατο στην πρεμιέρα της στην Α’ Αγγλίας επικράτησε 2-1 της Λέιτον Όριεντ, ενώ η Χάντερσφιλντ για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ηττήθηκε 0-4 από την Μπόρνμουθ και σήμερα περιμένουμε το μεταξύ τους παιχνίδι αρκετά «ανοιχτό».

Δε χάνει η Ντόβερ Αθλέτικ

Από την Κόνφερενς και τον αγώνα Μπρέιντρι Τάουν – Ντόβερ Αθλέτικ, η επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Δεν τα κατάφερε η Μπρέιντρι στην πρεμιέρα κόντρα στη Μάκλεσφιλντ από την οποία και γνώρισε την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της μετά και τα φιλικά προετοιμασίας, ενώ στα τελευταία δυο παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Ήττα στην πρεμιέρα και για την Ντόβερ, με 0-1 από τη Χάλιφαξ. Ο τεχνικός της, μάλιστα, Κίντεαρ, αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι περιμένοντας να δει πιο ανταγωνιστική την ομάδα του και θεωρούμε ότι η Ντόβερ μπορεί να περάσει αλώβητη από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Προβάδισμα η Τρουά

Επόμενη «στάση» η Γαλλία και το Λιγκ Καπ, επίσης, όπου θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.90 στο Βαλενσιέν – Τρουά. Μετά το σοκ της πρεμιέρας και την ήττα από τη νεοφώτιστη Γκαζελέκ, η Βαλενσιέν είδε τους οπαδούς της να δίνουν βροντερό "παρών" στο "Hainaut" και να τη... σπρώχνουν για το τρίποντο κόντρα στη Νιμ. Αυτό βέβαια δεν ήρθε με το συγκρότημα του Καζινί να αρκείται στο βαθμό της ισοπαλίας. Πρόκειται εξάλλου για μία ομάδα που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή και δεδομένα θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να "δέσει". Η Τρουά από την άλλη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν! Η ομάδα του Φουρλάν είναι η μοναδική της Ligue 2 που έχει καταφέρει να κάνει το απόλυτο και μάλιστα και οι δύο νίκες της ήρθαν με το ίδιο σκορ, με 1-0. Εκτός αυτού δε είναι και η μοναδική που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε 180 λεπτά παιχνιδιού. Την περσινή της εξαιρετική πορεία όμως στον θεσμό θέλει να επαναλάβει και φέτος, αφού είχε φτάσει ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης πριν αποκλειστεί από τη Λιόν, της οποίας όμως... έβγαλε το λάδι (2-1).

 

Kερδίζει η Νανσί

Για τον ίδιο θεσμό, επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.11 στον αγώνα Νανσί – Χάβρη. Η Νανσί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ligue 2 κι αν στην πρεμιέρα η Ντιζόν φάνηκε τυχερή και της "έκοψε" τους δύο βαθμούς, δεν έγινε το ίδιο και με την Ορλεάνη την περασμένη Παρασκευή. Βέβαια το ματς "μύριζε" γκέλα έτσι όπως πήγαινε, αφού η Νανσί έχασε ένα σωρό ευκαιρίες για γκολ, αλλά έστω και το ένα που έβαλε νωρίς στο παιχνίδι, αρκούσε εν τέλει για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της βρίσκει το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών της Ligue 2 τη Χάβρη, αλλά αν στην πρεμιέρα δεν άξιζε απολύτως τίποτα στην έδρα της Οσέρ, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την αναμέτρηση κόντρα στη Γκαζελέκ. Άδικο για τη Χάβρη το τελικό 1-1, όχι μόνο γιατί η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όσο γιατί προηγουμένως είχε χάσει σπουδαίες ευκαιρίες για να κλειδώσει το τρίποντο. Να σημειώσουμε δε ότι στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της έχει βρει μόλις μία φορά δίχτυα! Για το αποψινό ματς πάντως και ο Μομπέρ ετοιμάζει αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε αρκετούς αναπληρωματικούς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης στην κατηγορία Ρεάλ Μαδρίτης Μεταγραφές και δείτε από τώρα όλα τα ρόστερ των ομάδων του Mundobasket 2014.