Σάββατο, 15 Ιανουάριος 2022 10:39

Στο... Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο γκολ – γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο γκολ – γκολ

Καλημέρα σας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία είναι αυτή την εποχή η Χοφενχάιμ και έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση.

Σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Ουνιόν, η οποία στο γήπεδό της έχει ηττηθεί μόνο από τη Μπάγερν. Στο Βερολίνο βέβαια θα βρεθούν μόνο 3.000 θεατές λόγω του κορονοϊού και η Χοφενχάιμ μπορεί να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα φύγει νικήτρια από αυτό το γήπεδο.
Στην Αγγλία, η Λέστερ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, αλλά για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να κερδίσει την Μπέρνλι που ενώπιον του κοινού της έχει μόνο μια νίκη σε εφτά αγώνες και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 2.30 να κερδίσει η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στην Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ, που εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, νικώντας μεταξύ άλλων την ΑΕΚ και παίρνοντας βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου, ο άσος στο 1.32 απορρίπτεται, όταν μάλιστα το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ιδια επιλογή και για το Ρόμα – Κάλιαρι στην Ιταλία.
Οι γηπεδούχοι έρχονται από οδυνηρή ήττα με 4-3 από τη Γιουβέντους, ενώ προηγήθηκαν με 3-1 και οι φιλοξενούμενοι από νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπολόνια. Η Κάλιαρι θα μπει με ψυχολογία και μπορεί να σκοράρει σε αυτή την άμυνα της Ρόμα, που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.
Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ελτσε. Σύμμαχος για το διπλό και η προϊστορία, με το “κίτρινο υποβρύχιο” να είναι αήττητο στα εννέα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και στο Τρουά – Λυών. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το διπλό για να μην χάσουν το... τρένο για την Ευρώπη, ενώ η Τρουά είναι ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην Α’ Γαλλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
175. Ουνιόν – Χοφενχάιμ 2 2.32
178. Μπέρνλι – Λέστερ 2 2.30
395. ΠΑΟΚ – ΟΦΗ G.G. 2.25

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
452. Ελτσε – Βιγιαρεάλ 2 1.78
479. Τρουά – Λυών 2 1.80
483. Ρόμα – Κάλιαρι G.G. 1.77