Σάββατο, 16 Αύγουστος 2014 13:52

Τσβόλε με κάλυψη, κερδίζει η Φούλαμ

Γράφτηκε από τον

Η μεγάλη ημέρα έφτασε, καθώς το Σάββατο γίνεται η πρώτη σέντρα στο κατά πολλούς καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, μας προσφέρει πληθώρα επιλογών. Δράση υπάρχει τόσο στην Ευρώπη, όσο και τη Λατινική Αμερική, από όπου προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες που θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

 

 Μπορεί η Τσβόλε

Από την Ολλανδία έρχεται το «δυνατό» σημείο της ημέρας και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.91 στον αγώνα Ντόρντρεχτ – Τσβόλε. Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την φετινή περιπέτειά της στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας η Ντόρντρεχτ παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χέρενφεν. Και η Τσβόλε, όμως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η τεράστια επιτυχία της με την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου Ολλανδίας διαλύοντας στον τελικό με 5-1 τον Άγιαξ είχε και νέα συνέχεια, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του «Αίαντα» στο Σούπερ Καπ Ολλανδίας, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασε με 2-0 εντός έδρας το εμπόδιο της Ουτρέχτης. Πολλά τρεξίματα και πλούσιο ταλέντο για την ομάδα του 20χρονου Έλληνα επιθετικού Νίκου Ιωαννίδη και η φετινή σεζόν αναμένεται συναρπαστική και με υψηλούς στόχους.

 

Over στο «Μπολέιν Γκράουντ»

 Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Τότεναμ με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Το Over 2,5, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Με τη «θηλειά στο λαιμό» ξεκινάει ο Σαμ Αλαρντάις, καθώς μεγάλη μερίδα οπαδών της Γουέστ Χαμ δεν επιθυμούσε τη συνέχιση της θητείας του στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, η άσχημη εικόνα των «σφυριών» στα φιλικά του καλοκαιριού (1-3-3 το σερί) επέτεινε το αρνητικό κλίμα για τον εκκεντρικό Βρετανό τεχνικό. Αφού έδειξε τα διαπιστευτήριά του στην εξαιρετική περσινή Σαουθάμπτον, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο «σφράγισε» το εισιτήριο για τον πάγκο μίας ομάδας πρώτης γραμμής, όπως είναι η Τότεναμ. Οι διοικούντες τα «σπιρούνια» βλέπουν στο πρόσωπο του 42χρονου Αργεντινού τεχνικού τον άνθρωπο που θα να αναμορφώσει αγωνιστικά το σύλλογο, μετά την αποτυχημένη επιλογή του Αντρέ Βίλας-Μπόας. 

 

Με κάλυψη η Λέστερ

Δεύτερη επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Λέστερ – Έβερτον, στον οποίο θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.25. Δέκα χρόνια ήταν πολλά... για τη Λέστερ μακριά από την Πρέμιερ Λιγκ. Οι «αλεπούδες» επιστρέφουν φέτος στη «μεγάλη» κατηγορία, έχοντας αναδειχθεί πανάξιες πρωταθλήτριες στην περσινή Τσάμπιονσιπ, με την εξαιρετική συγκομιδή των 102 βαθμών σε 46 παιχνίδια. Η διοίκηση του συλλόγου αναγνώρισε στο έπακρο τη συμβολή του Νάιτζελ Πίρσον σε αυτό το επίτευγμα, κρατώντας σε ισχύ το συμβόλαιο του 50χρονου τεχνικού μέχρι το 2016. Η Έβερτον αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο στην παρθενική σεζόν του στον πάγκο των «ζαχαρωτών», με το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ να χάνεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Η Έβερτον κατάκτησε τελικά την 5η θέση του πίνακα, αφήνοντας από... κάτω τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως εκ τούτου, ο φετινός στόχος είναι η συνέχιση αυτής της «νέας εποχής», με την ελπίδα ότι το εξαιρετικό πρόσωπο θα συνοδευθεί από την κατάκτηση ενός τίτλου, ωστόσο, θεωρούμε ότι η Λέστερ μπορεί σήμερα να κάνει τη «μίνι» έκπληξη απέναντι στα «ζαχαρωτά».

 

Κερδίζει η Φούλαμ

Συνέχεια από την Τσάμπιονσιπ και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.06 στο ματς της Φούλαμ με τη Μίλγουολ. Κάτω του μετρίου η Φούλαμ στο ματς με την Ίπσουιτς, γνώρισε την ήττα με 2-1 και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η Μίλγουολ, από την άλλη, στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ επικράτησε 2-0 της Λιντς στο γήπεδό της, ενώ την Τρίτη επιβλήθηκε 1-0 της Γουίκομ για το Λιγκ Καπ, ξανά στην έδρα της. Σήμερα δίνει το πρώτο της ματς μακριά από το κοινό της και πιστεύουμε ότι η Φούλαμ θα εμφανιστεί καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και θα καταφέρει να είναι η νικήτρια σε αυτό το «μίνι» λονδρέζικο ντέρμπι.

 

Προβάδισμα η Λανς

Από την Αγγλία, μεταφερόμαστε στη Γαλλία και το παιχνίδι Λανς – Γκινγκάμπ με την επιλογή μας να είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.00. Δεν συνδυάστηκε με επιτυχημένο αποτέλεσμα η επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ναντ. Σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, η Ναντ ήλεγχε τον ρυθμό και μ’ ένα γκολ Μπαμού πήρε τη νίκη απ’ τη Λανς που δεν μπόρεσε ν’ απαντήσει. Το 4-4-2 της προηγούμενης αγωνιστικής γίνεται 4-5-1 για τη Λανς με τον Κουλιμπαλί μοναδικό προωθημένο, σε μια προσπάθεια να μπορέσει να κρατήσει μπάλα και να πρεσάρει στον χώρο του κέντρου. Μετά την ήττα της στο Σούπερ Καπ Γαλλίας απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0, η Γκινγκάμπ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της απ’ τη Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για δεύτερο ματς έδειξε ανήμπορη ν’ απειλήσει επιθετικά, ενώ αμυντικά δεν ενέπνεε καμία σιγουριά.

 

Under στη Βιέννη

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Αυστρία και το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Ραπίντ Βιέννης – Άλταχ. Σε ακόμα ένα ματς η Ραπίντ ήταν καλή, είχε ταχύτητα, κίνηση στο παιχνίδι της, έκανε φάσεις, αλλά γκολ δεν βάζει! Στο 1-1 με τη Στουρμ Γκρατς, παρά το ότι από το 30' έπαιζε με παίκτη παραπάνω.  Πλήρωσε την αδράνεια μετά και την αποβολή του Μπέριτς που δέχθηκε την ισοφάριση. Η Άλταχ την Τετάρτη το βράδυ υποδέχθηκε την Αντμίρα σε εξ  αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική και έκανε τη χειρότερη ίσως φετινή εμφάνιση, αφού ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας. Πολύ κακή επιθετικά, έκανε φάσεις, αλλά όπως και στην ήττα από τη ΒΑΚ Πέλετς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Παράλληλα, το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του πάμε στοίχημα και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.