Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 14:17

Νίκη για Αμβούργο, με χάντικαπ η Μιάλμπι

Γράφτηκε από τον

Ένα μεγάλο κουπόνι για τα δεδομένα της μέρας έχουμε σήμερα, ωστόσο οι στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν δεν είναι και τόσο πολλές. Αναμένοντας λοιπόν το «καυτό» ευρωπαϊκό τριήμερο που ακολουθεί και κορυφώνεται την Πέμπτη όπου ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ του Europa League οι τρεις ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο θεσμό, σήμερα θα κινηθούμε «χαλαρά» κρατώντας δυνάμεις.

 

Νίκη-πρόκριση για Αμβούργο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» του Αμβούργου μέσα στην Κότμπους σε απόδοση 1.80. Μία ανάσα έφτασε την περασμένη σεζόν από το να σταματήσει να χτυπάει το ιστορικό ρολόι του  «Imtech Arena» στο Αμβούργο, εκείνο που μετράει τα χρόνια του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία. Από το 1963 οπότε και ιδρύθηκε η Μπουντεσλίγκα άλλωστε δίνει ανελλιπώς το "παρών" και πέρυσι κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ. Έκανε κάποιες καλές προσθήκες που υπόσχονται μία σαφώς λιγότερο αγχωτική χρονιά, αλλά κυρίως κατάφερε να κρατήσει τον περσινό της πρώτο σκόρερ Λασόνγκα. Μεταξύ άλλων πήρε τους αξιόλογους εξτρέμ Τζουρού και Μπεχράμι από τη Μάιντς και φυσικά δεν δίνεται καν σκέψη να μπει στραβά η χρονιά με πιθανό αποκλεισμό. Τα τελευταία οχτώ χρόνια δύο φορές πάντως πήγε... σπίτι της από τον 1ο γύρο, τη μία με ομάδα 3ης κατηγορίας και την άλλη 2ης. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατάφερε μπει στην αποστολή ο εξαιρετικά πολύτιμος στράικερ Λασόνγκα.

Με χάντικαπ η Μιάλμπι

Περνάμε στη Σουηδία όπου κρατάμε το +1 της Μιάλμπι κόντρα στην Τζουργκάρντεν σε απόδοση 1.96. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Μιάλμπι . Αν η Μιάλμπι ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά. Να «χτίσει» πάνω στην πολύ σημαντική νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Νόρκεπινγκ θα προσπαθήσει σήμερα η Μιάλμπι, προκειμένου να πάρει ανάσα στη μάχη της σωτηρίας. Η παρουσία στην προτελευταία θέση του πίνακα έχει γεμίσει με άγχος τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για απώλεια βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν δύο τρίποντα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-0-2 το σερί), όμως αμφότερα ήταν εντός έδρας. Αντίθετα, χάνουν τεράστιο μέρος της δυναμικής τους μακριά από το σπίτι τους, με το 1-1-7 να... τα λέει όλα από μόνο του.

Με DNB η Γιου Σι Ντι

Κλείνουμε με Ιρλανδία και τον «Άσσο» Draw No Bet της Γιου Σι Ντι κόντρα στην Άθλοουν Τάουν σε απόδοση 2.35. Επιστροφή στις ήττες για τη Γιου Σι Ντι, η οποία μετά την λευκή ισοπαλία με τη Μποέμιανς γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 από την Σεντ Πάτρικς. Βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και μόλις στο +5 από την ουραγό και σημερινή της αντίπαλο Αθλόουν και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να ξεφύγει στο +8. Μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της, ενώ έχει γνωρίσει δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Σήμερα θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», ωστόσο εμείς θα καλυφθούμε με DNB που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις μεταγραφές της Τσέλσι στην κατηγορία Τσέλσι Μεταγραφές και δείτε από τώρα τα ρόστερ των ομάδων του Mundobasket 2014.