Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 10:21

Στο... Πι και Φι: Διπλά κινήτρου και φόρμας

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Διπλά κινήτρου και φόρμας

Καλημέρα σας. Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία και Ελλάδα θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το διήμερο.

Στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με την Μπαρτσελόνα, έχοντας 15 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Η ομάδα του Σιμεόνε δοκιμάζεται σήμερα από την Οσασούνα, που είναι στην 9η θέση, αλλά εντός έδρας έχει μόνο 2 νίκες σε 12 αγώνες. Πάμε με την ποιοτικότερη ομάδα του ζευγαριού που θέλει να αντιδράσει.
Δύσκολη αποστολή έχει και η Λυών στην έδρα της Λανς, που πάντως παίζει ανοιχτά και αυτό θα δώσει χώρους στους φιλοξενούμενους,
Η Λυών έρχεται από γεμάτη εμφάνιση με τη Νις και αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό.
Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι είναι ασταμάτητη και γι’ αυτό προσφέρεται μόλις στο 1.23 η νίκη της κόντρα στην Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ωστόσο επιθετικούς κλάσης και μπορούν να σκοράρουν.
Από την Αγγλία, κρατάμε και το διπλό της Μάντσεστερ Γουάιτχεντ στην έδρα της Λιντς που δεν ξέρει να παίζει άμυνα και ο Ρονάλντο δύσκολα... συγχωρεί.
Στην Ελβετία, η Ζυρίχη βαδίζει από νίκη σε νίκη και δείχνει ικανή για τον τίτλο. Το διπλό των πρωτοπόρων στην έδρα της 7ης της βαθμολογίας Σιόν προσφέρεται στο 2.02 και αξίζει να πονταριστεί, με βάση τη φόρμα (8 σερί νίκες) και το κίνητρο. Τέλος στην Ελλάδα, η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι επικίνδυνος στην κόντρα με τον Περέα.
Η Ενωση θα ψάξει μια εμφατική νίκη και το όβερ 2,5 εμφανίζεται συνέχεια στα τελευταία της ματς στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
304. Οσασούνα – Ατλέτικο 2 2.00
312. Λανς – Λυών 2 2.32
328. Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ g.g. 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
530. Σιόν – Ζυρίχη 2 2.02
535. Λιντς – Μάντσεστερ Γ. 2 1.82
587. ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα όβερ 2,5 1,90