Σάββατο, 05 Μάρτιος 2022 10:11

Στο... Πι και Φι: Χτύπησε φόρμα η Μπαρτσελόνα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ισπανία, Β’ Γερμανίας, Γαλλία και Ελλάδα έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ νίκησε μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής ματς τη Μπέρνλι και υποδέχεται με καλή ψυχολογία τη Λιντς, που έχει μόλις 1 βαθμό στα έξι τελευταία ματς με γκολ 5-21, αλλά και σημαντικές απουσίες.
Η αλλαγή προπονητή δεν μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και η σοβαρή Λέστερ δεν θα έχει πρόβλημα.
Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα είναι άλλη ομάδα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τεσσάρα με Βαλένθια, τεσσάρα με Νάπολι, τέσσερα γκολ και στη Μπιλμπάο. Η Ελτσε δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Για να ανεβάσουμε το διπλό, το συνδυάζουμε με το όβερ 2,5. Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που η Ελτσε νίκησε ενώπιον του κοινού της τη Μπαρτσελόνα ήταν το 1974. Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και τον άσο της Εσπανιόλ απέναντι στη Χετάφε. Οι γηπεδούχοι κόντραραν στο γήπεδό τους ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη, παίρνοντας μάλιστα δύο βαθμούς και η Χετάφε είναι ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει στις νίκες, όντας η μόνη ομάδα χωρίς διπλό (6 ισοπαλίες, 7 ήττες).
Στη Β’ Γερμανίας η Σάλκε φιλοξενεί τη Χάνσα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τς θέσεις της ανόδου. Λογικό φαβορί ο άσος. Στη Γαλλία, η Μπορντό “καίγεται” για τη νίκη κόντρα στην ισόβαθμη της Τρουά, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν ακόμα στην ουρά με Μετς και Σεντ Ετιέν. Από τα ματς που πρέπει να πάρουν οι γηπεδούχοι για να κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής. Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται διπλό στο Βόλο και να μην κερδίσει ο Αστέρας την ΑΕΚ για να μπει στα πλέι -οφ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν θα αδιαφορήσουν (με τον Ατρόμητο που “καιγόταν” έχασαν στις καθυστερήσεις) και αντί για το χαμηλό διπλό, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5 που έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές φέτος ο Βόλος.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
190. Λέστερ – Λιντς 1 1,72
326. Εσπανιόλ – Χετάφε 1 2,12
193. Σάλκε – Χάνσα Ρ. 1 1.74

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
559. Μπορντό – Τρουά 1 2,22
589. Ελτσε – Μπαρτσελόνα 2 και όβερ 2,5 2,02
1135. Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα όβερ 2,5 2,05